Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon döneminde akıntım ilk başta beyaz pütürlü geliyor bira kaç gün son 2gün şeffaf kaygan geliyor buda yumurtladığımı mı gösteriyor kızlar ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Aslihanugur

BirSenBirBenVarızAmaBideBebekOlsaNeGüzelOlurdu❣️
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2019
750
360
103
Son akıntı oldugu günde çok sancım oldu bu ne demek kızlar böyle yaşayıp hamile kalan var mı acaba?

Beyaz pütürlü akıntı mantardır. Yapışık, uzayan,şeffaf akıntıda yumurtlama dönemi akıntısıdır. Ama bu yumurtladığın anlamına gelmez yumurtlamanın yaklaştığını gösterir

Çatlamanın yakın olacağı anlamına gelir bir iki gün içinde. Fakat beyaz pütürlü akıntı diye tanımladığınız şey sürekli oluyorsa mantar olabilir dikkat edin
Yok ovulasyon dönemm de oluyor zaten ordan anlıyorum o süreci

Insan vucuduna göre değişiyor benim çatlamadan iki üç gün önce oluyor genelde kimisin çatladı gün oluyor onu takip etmek lazım
Yumurta akı kivamı şeffaf geldigi zamn çatlamş sayılmaya biliyr yani kuru günlerde de oluyo mu çatlama

Yok ovulasyon dönemm de oluyor zaten ordan anlıyorum o süreci
İllaki ovulasyon gününüzü tam bilmek istiyorsanız bunun için satılan testler var internetten alabilirsiniz. Ben laboquick marka almıştım hem fiyatı diğerlerine göre çok uygun hem de içinde çok denemekiti var

Yumurta akı kivamı şeffaf geldigi zamn çatlamş sayılmaya biliyr yani kuru günlerde de oluyo mu çatlama

Dediğim gibi benim çatlamadan 2 veya 3 gün önce oluyor sonra çatlıyor o gün kuru geçiriyorum ben hem ovi testiyle hem ateş takibi yaptığım için biliyorum

Dediğim gibi benim çatlamadan 2 veya 3 gün önce oluyor sonra çatlıyor o gün kuru geçiriyorum ben hem ovi testiyle hem ateş takibi yaptığım için biliyorum
Benimde ilk başta beyaz pütürlü geliyor ateşim çıkmaya başlıyor akıntının rengi açılıyor 2gün son gün sancılı geçiyor bugnleri hep degerlendirdik sancıdan sonraki gnü de gerisi rabbime kalmış saglıklı bir bebiş verir kucagımıza İnş

Bende aldım ama beceremedim ya çok çay ve su içen biriyim bu yüzden takibi yapamadım

Aynen benimde öyle koyu krem gibi geliyor sona sefaf oluyor burda mantar vs yazmışlar şaşırdım sonuçta sürekli gelse tamamda yumurtlama dönemi zaten normal internettede yazıyor çünkü inşallah

Aynen benimde öyle koyu krem gibi geliyor sona sefaf oluyor burda mantar vs yazmışlar şaşırdım sonuçta sürekli gelse tamamda yumurtlama dönemi zaten normal internettede yazıyor çünkü inşallah
Aynen mantar la ilgisi yok allahım inş hepimize bebiş verir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…