- 7 Şubat 2019
- 750
- 360
- 103
- Konu Sahibi Aslihanugur
Son akıntı oldugu günde çok sancım oldu bu ne demek kızlar böyle yaşayıp hamile kalan var mı acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evt bu çatlama olmuş anlamına geliyor mu kiAkıntının kıvamı ve yapışkanlığı artar
Çatlamanın yakın olacağı anlamına gelir bir iki gün içinde. Fakat beyaz pütürlü akıntı diye tanımladığınız şey sürekli oluyorsa mantar olabilir dikkat edinEvt bu çatlama olmuş anlamına geliyor mu ki
Evt bu çatlama olmuş anlamına geliyor mu ki
Yok ovulasyon dönemm de oluyor zaten ordan anlıyorum o süreciÇatlamanın yakın olacağı anlamına gelir bir iki gün içinde. Fakat beyaz pütürlü akıntı diye tanımladığınız şey sürekli oluyorsa mantar olabilir dikkat edin
Yumurta akı kivamı şeffaf geldigi zamn çatlamş sayılmaya biliyr yani kuru günlerde de oluyo mu çatlamaInsan vucuduna göre değişiyor benim çatlamadan iki üç gün önce oluyor genelde kimisin çatladı gün oluyor onu takip etmek lazım
İllaki ovulasyon gününüzü tam bilmek istiyorsanız bunun için satılan testler var internetten alabilirsiniz. Ben laboquick marka almıştım hem fiyatı diğerlerine göre çok uygun hem de içinde çok denemekiti varYok ovulasyon dönemm de oluyor zaten ordan anlıyorum o süreci
Yumurta akı kivamı şeffaf geldigi zamn çatlamş sayılmaya biliyr yani kuru günlerde de oluyo mu çatlama
Benimde ilk başta beyaz pütürlü geliyor ateşim çıkmaya başlıyor akıntının rengi açılıyor 2gün son gün sancılı geçiyor bugnleri hep degerlendirdik sancıdan sonraki gnü de gerisi rabbime kalmış saglıklı bir bebiş verir kucagımıza İnşDediğim gibi benim çatlamadan 2 veya 3 gün önce oluyor sonra çatlıyor o gün kuru geçiriyorum ben hem ovi testiyle hem ateş takibi yaptığım için biliyorum
Bende aldım ama beceremedim ya çok çay ve su içen biriyim bu yüzden takibi yapamadımİllaki ovulasyon gününüzü tam bilmek istiyorsanız bunun için satılan testler var internetten alabilirsiniz. Ben laboquick marka almıştım hem fiyatı diğerlerine göre çok uygun hem de içinde çok denemekiti var
Benimde ilk başta beyaz pütürlü geliyor ateşim çıkmaya başlıyor akıntının rengi açılıyor 2gün son gün sancılı geçiyor bugnleri hep degerlendirdik sancıdan sonraki gnü de gerisi rabbime kalmış saglıklı bir bebiş verir kucagımıza İnş
Aynen mantar la ilgisi yok allahım inş hepimize bebiş verir :)Aynen benimde öyle koyu krem gibi geliyor sona sefaf oluyor burda mantar vs yazmışlar şaşırdım sonuçta sürekli gelse tamamda yumurtlama dönemi zaten normal internettede yazıyor çünkü inşallah![]()
Aynen mantar la ilgisi yok allahım inş hepimize bebiş verir :)