OVÜLASYON DÖNEMİ

Rumuzumyok25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2019
65
10
88
26
Kızlae eşimle neredeyse iki günde bir birlikte oluruz korunmasız, şimdi de ovülasyon dönemindeyim ve bu ay garip bir şeyle karşılaştım. Birkaç gündür beyaz akıntım vardı, 3 gün önce beyaz akıntı ve ona karışmış kan gördüm ondan sonraki gün ise tekrar aynısı geldi kan ve akıntı sonra kasıklarım aşırı derece ağırmaya başladı gece boyu karnımda hep şişlik kasıklarımda batma hissettim ve bu günde wcdeyken yine kan geldi bir damla. Kızlar böyle bir şey yaşayan varsa aydınlatabilir mi

Tutunma kanamasi olabilirde niye bu kadar erken oldu ona anlam veremedim Alla alla bilemedim valla peki ilk defami korunmasiz ilişki yasadiniz
Hayır ilk değil 1 yıldır böyle. Benimde başıma ilk defa yumurtlama döneminde böyle bir şey geliyor ve üç gündür günde birkez ; birkaç damla sadece

Anliyorum büyük ihtimalle cocuk istiyorsunuzdur. Olumlu bi ihtimal tutunma kanamasi olmusuz bi ihtimal ise iltihap tir.baska neden göremiyorum

Yerleşme kanaması bu kadar erken olmaz canım. Bu yumurtlama kanaması yumurtlama döneminde lekelenme normal bende hamile kalmadan 3 ay önce basladı yumurtlama dönemlerinde lekelenme 3. Ay hamile kaldım şükür belki vücut hamilelik için hazırlanıyordur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…