- 21 Nisan 2019
- 5.284
- 8.257
- 198
Canım ben de ilk defa bu ay ovulasyon testi yaptım, bugün çok yoğun bir şeffaf akıntım oldu ve testte de pik gördüm. Ama herkeste belki aynı akıntı gelmeyebilir.Benim merak ettiğim bir şey var. Acaba bu şeffaf akıntının en yoğun hissedildiği zaman yumurtlama olmuş mudur yoksa anca mı olacak demek oluyor? Bilen var mıdır acaba? Ovulasyon testi yapmıyorum, yapanlar özellikle daha hakimdir sanıyorum bu konuya ama...?
Evet canim 14 15 16 17 degerlendirilecek hakkinda hayirlisi olsun bakalim mevlam.neyler neylerse guzel eylerBenimde iki gün önce pik olmuştu bugün çizgi bayağı silikleşti. Çatladı sanırım. Rabbim bu ay sevindirsin inşallah❤
14,15 ve 16yı değerlendirdik çok şükür bi bugün kaldı sonra Allah’a tevekkül edeceğizEvet canim 14 15 16 17 degerlendirilecek hakkinda hayirlisi olsun bakalim mevlam.neyler neylerse guzel eyler
Pik olmamis ama yarın testin pik olur devam et testeMerhabalar, kızlar lütfen bana da yardım edin.. testim bugün pik olmuş mu?
LütfennnEki Görüntüle 2269713
Teşekkür ederim.. bugünü değerlendirmek gerekir mi yoksa yarın mı?Pik olmamis ama yarın testin pik olur devam et teste
Yarin testine bakalim ona gore plan cizeriz olur muTeşekkür ederim.. bugünü değerlendirmek gerekir mi yoksa yarın mı?
Hay Allah razı olsun, son bir şey daha söylesem, o testi öğle saatinde yapmıştım, rapid testi ... şimdi kaset test yaptım daha farklı çıktı anlamadım, hangisine göre hareket ederiz ?Yarin testine bakalim ona gore plan cizeriz olur mu
Demek ki yumurtlama bugün canim bu teste gore pik olmuş. Elinde diger testten varsa ondan da yap bakalim. Pike göre bugun ayin 17 si.. 17 18 19 20 degerlendir canim.. bu arada adetin basindan bugun kacinci gününHay Allah razı olsun, son bir şey daha söylesem, o testi öğle saatinde yapmıştım, rapid testi ... şimdi kaset test yaptım daha farklı çıktı anlamadım, hangisine göre hareket ederiz ?Eki Görüntüle 2269748
Bekle bakalim canim adet günün bir gecsin bakalimAselece hanım benim ovülasyon testimi yorumlamıştınız daha önce. 7 mayıs yumurtlama günümdü. ertesi günler silikleşmişti çatlama demiştik. şimdi adetime 4 gün kala ev tipi idrar testinde baktım tek çizgiyi gördüm. Acaba erken mi yaptım. Adet günüm 22 mayıs.
Adetin başından itibaren 11. günüm bugünDemek ki yumurtlama bugün canim bu teste gore pik olmuş. Elinde diger testten varsa ondan da yap bakalim. Pike göre bugun ayin 17 si.. 17 18 19 20 degerlendir canim.. bu arada adetin basindan bugun kacinci günün
Diger testten bir tane daha yapar misin varsa elindeAdetin başından itibaren 11. günüm bugün
Diger testten bir tane daha yapar misin varsa elinde
[/QUOTE
yaotım canım bakarmısınDiger testten bir tane daha yapar misin varsa elinde
Yaptım canım bakarmısın?Diger testten bir tane daha yapar misin varsa elinde
Tamam canim iki test de dogru bugun pik yapmış dedigim gunleri degerlendir. 17 18 19 20 mayis kesinlikle hic bir gunu es gecme. Yarin son kez test yap siliklesecek mi bakalimYaptım canım bakarmısın?Eki Görüntüle 2269782
Tamam canim artik yapmana gerek yok testlerden.. catladi bugun yumurtan.. bugun yarin ve pazar gununu degerlendir mutlakaMerhabaAselece dün pik olmuştu testim bugün de böyle☺
Tamam canım, çok teşekkür ederimTamam canim artik yapmana gerek yok testlerden.. catladi bugun yumurtan.. bugun yarin ve pazar gununu degerlendir mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?