- 20 Ekim 2013
- 501
- 431
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç günde bir adet oluyosunKızlar selam herkese. Ben ovulasyon testi aldımmm yarın elimde olacak 15inde adet olmayı bekliyorum. Yine de ovulasyon testine başlayayım mı adet tarihine kadar sizce?
Kaç günde bir adet oluyosun
Düzenliyse adetin bu ay testini boşuna harcama bana kalırsa yumurtalama evren geçmiş 15inde olacaksanOrtalama 29 günde bir oluyorum ben. Düzenlidir benim en fazla 2 gün atıyor hep
Bencede öylee ama bilemedim herkes bir şey diyooor. Tamam o zaman ben bekleyeyim bakalımDüzenliyse adetin bu ay testini boşuna harcama bana kalırsa yumurtalama evren geçmiş 15inde olacaksan
İnsallah kullanamadan hamile kalırsınBencede öylee ama bilemedim herkes bir şey diyooor. Tamam o zaman ben bekleyeyim bakalım
İnş herkesin gönlüne göre olsun. Yıllardır kendimi takip ediyorum bu ay ona göre deneme yaptık. Eğer ilk denemeden olursa çok mutlu olurum.İnsallah kullanamadan hamile kalırsın
Bir sorun yoksa adetlerin duzenliyse ilk denemede kalan çok rabbim nasip etsin inşaAllahİnş herkesin gönlüne göre olsun. Yıllardır kendimi takip ediyorum bu ay ona göre deneme yaptık. Eğer ilk denemeden olursa çok mutlu olurum.
İnşallah arkadaşım hepimize Sağlık olsun da inşallah.Bir sorun yoksa adetlerin duzenliyse ilk denemede kalan çok rabbim nasip etsin inşaAllah
Sana kalmış tabi ama ben olsam kullanmazdım İnşallah gerek kalmaz kullanmanaBencede öylee ama bilemedim herkes bir şey diyooor. Tamam o zaman ben bekleyeyim bakalım
İnşallah canım kimsenin kalmasa keşkeSana kalmış tabi ama ben olsam kullanmazdım İnşallah gerek kalmaz kullanmana
İnşşş hiç birimizin kalmaaazSana kalmış tabi ama ben olsam kullanmazdım İnşallah gerek kalmaz kullanmana
İnşallah canım benimİnşşş hiç birimizin kalmaaaz
Adet günün ne zaman canımKızlarben adet olmadım ve hicbir belirtim yok. Erken gebelik testi de negatif pazartesyite kadar adet olmazsam kan vericem
Yumurtlamaya gore 6 adet tarihine gore 9 mayisti. Ama az once yumurta aki kivaminda akinti omdu test yapayim diyorum 3 saat gecsin bi test yapicam yumurtlama mı var acaba?Adet günün ne zaman canım
Evet canım yumurtlama olmuş bugün ve yarını da değerlendir bide ilişkiden hemen sonra yüz üstü uzanKızlar dediğim gibi yumurtlamisim 8-9 degerlendirdik bugunu de degerlendirelim mi sizce?
Tamam insallah bi de neden yuzustu?Evet canım yumurtlama olmuş bugün ve yarını da değerlendir bide ilişkiden hemen sonra yüz üstü uzan