Canım sana bişey sormak istiyorum bu gün çatlamadan sonraki 15. Günümdü ama testim negatif çıktı olsa çıkardı demi silik çizgi dahi yok hala umut varmı kiTestlerine bakabilir miyim canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sana bişey sormak istiyorum bu gün çatlamadan sonraki 15. Günümdü ama testim negatif çıktı olsa çıkardı demi silik çizgi dahi yok hala umut varmı kiTestlerine bakabilir miyim canim
Ovulasyonda pik ve catlamayi net gördün degil mi canim. Oyleyse olsa cikardiCanım sana bişey sormak istiyorum bu gün çatlamadan sonraki 15. Günümdü ama testim negatif çıktı olsa çıkardı demi silik çizgi dahi yok hala umut varmı ki
Testlere tarih atmadim bu defa biraz atraksiyonlu günler gecirdik canım öyle atayim mi sadece gunlere göre sıraladım öyle duruyoTestlerine bakabilir miyim canim
Evet canım iki tane testim kalmıştı akıntıdan farkettim birini sabah 11 de yaptım kopkoyu çıktı diğerini akşam 9 da yaptım silinmişti aynı gün çatlamayıda gördüm yani ama öncesini bilmiyorum testim yoktu testlerimi attım canımOvulasyonda pik ve catlamayi net gördün degil mi canim. Oyleyse olsa cikardi
Canim test yapmadan bilemeyiz bir test yap bakalim insallah vardir..Kızlar bende bir şey sormak istiyorum 4 Kasım adet günümdü fakat geç yumurtladığım için döngü bozuldu yumurtlamadan sonra ki 10. Günde test yaptım ama erken gebelik testi negatif çıktı bugün 14. Gün hala adet olmadım hamile olma olasılığım nedir ümitlenmek istemiyorum
Tamam canim at bakalimTestlere tarih atmadim bu defa biraz atraksiyonlu günler gecirdik canım öyle atayim mi sadece gunlere göre sıraladım öyle duruyo
Tamam canim hangi gun çatladıEvet canım iki tane testim kalmıştı akıntıdan farkettim birini sabah 11 de yaptım kopkoyu çıktı diğerini akşam 9 da yaptım silinmişti aynı gün çatlamayıda gördüm yani ama öncesini bilmiyorum testim yoktu testlerimi attım canım
İki testtide 29 ekimde yapmıştım canımTamam canim hangi gun çatladı
Testlerden dogru cevap almak icin 12 ile 16 yada 20.00 ile 22.00 arasinda yapilmasi gerekir canim. Umarim bu saat konusu seni yumurtlama.konusunda yaniltmamistir. Bu arada sana tavsiyem 29 ekim adet basindan kacinci gune denk geliyor onu not al. Eger ki hamile olmazsan da adet olursan diger ay duzenli ve saatlere uyarak test yap bakalim ayni gune denk gelecek mi catlama pik olmasi.. takip edelim olur muİki testtide 29 ekimde yapmıştım canım
Canim testler böyleTamam canim at bakalim
Pik hic olmamis testlere devam et canim sakın test yapmayi birakmaCanim testler böyle Eki Görüntüle 2554243
Merhaba adet takvimine aldanmayin yumurtlama degisir bunun icin testlere drvam ediniz. Duzenli takip ve her gun ayni saatte bir kez test yapmaniz yeterli olacaktır. 2 saat oncesi sivi alimini birakmaniz gerekir. Bir de adet bittigi gunden itibaren baslamaniz gerekir. Pik oldugunda catladiginda ve 2 gun daha iliski olmali. Bu testleriniz henuz pik degil ama duzenli iliski yaparsaniz o da faydali olacaktir.pik olunca ara vermeden iliski olmali
Merhaba.Testlerin toplu resmi varsa atarsan yorumlayabilirim. Bir de her şeyi düzgün yaptim kesin olacak diye bir durum soz konusu degil canim. Ovulasyon hamile kalma sansini artiriyor.kesinlik Allahtsn gelir.Kimisi ilk denemede kimisin 3. Denemede hamile kalabiliyor.bu yuzden sabirla devam.etmelisin. test resimlerine bakarak dogru mu degerlendirdin yanlis mi yorumlayabilirim.Merhaba ben ovulasyon testı kullandım ılk defa ama olmadı gunlerı cok ıyı degerlendırdım,acaba orneklerı var mı kullanmasına ragmen bılac ay gecınce hamıle kalan??hanı sonucta dogru gunde yaptım ama neden olmadı bılmıyorum
Canım testlerı attım ama tam koyu oldugu gun ılıskı yasadım ertesı gun sılıklestı ogunde yasadım sonrakı gun yapmadım dıger gun yaptım baska yapmadım tutmadı...benım merak ettıgım ovulasyon testıyle dogru degerlendırmemıze ragmen bıkac ay sonrada hamıle kalınıyormu sonucta dogru ve hamılelık olmayınca ınsan merak edıyor..ben takvımle kaldım ovulasyon yaptım olmadı oyızden merak edıyorumMerhaba.Testlerin toplu resmi varsa atarsan yorumlayabilirim. Bir de her şeyi düzgün yaptim kesin olacak diye bir durum soz konusu degil canim. Ovulasyon hamile kalma sansini artiriyor.kesinlik Allahtsn gelir.Kimisi ilk denemede kimisin 3. Denemede hamile kalabiliyor.bu yuzden sabirla devam.etmelisin. test resimlerine bakarak dogru mu degerlendirdin yanlis mi yorumlayabilirim.
Canim illaki olur ovulasyon yumurtlama zamanini net belirler duzgun yaparsan. Tam koyu olan gunu siliklesen günü ve 2 gun daha birliktwlik olmali. Ilk deneme de olmasa bile diger denemelerde olur. Tabi senin hormonlarinda ve esinin degerlerinde bir sorun yoksa... ki her seye rağmen olmadığı da olur hersey Allahtan sen elinden geleni yap takdir Allahin canim verecek olan o..Canım testlerı attım ama tam koyu oldugu gun ılıskı yasadım ertesı gun sılıklestı ogunde yasadım sonrakı gun yapmadım dıger gun yaptım baska yapmadım tutmadı...benım merak ettıgım ovulasyon testıyle dogru degerlendırmemıze ragmen bıkac ay sonrada hamıle kalınıyormu sonucta dogru ve hamılelık olmayınca ınsan merak edıyor..ben takvımle kaldım ovulasyon yaptım olmadı oyızden merak edıyorum