- 27 Şubat 2018
- 2.129
- 4.279
Yumurtlama ben geliyorum diyor adeta canım hadi hayirlisi pike cok yakin
Akşam bir daha yapayım mi sence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurtlama ben geliyorum diyor adeta canım hadi hayirlisi pike cok yakin
Yap bir bakalim canim eger aksama da bu sekilde cikarsa yarin tam pik olurAkşam bir daha yapayım mi sence
Yap bir bakalim canim eger aksama da bu sekilde cikarsa yarin tam pik olur
Pik demek yumurtlama basliyor demek yani yumurta koskocaman oldu demek catlayacak demek. Pikin ardindan T nin silinmesi demek catladi demek yani dollenmeye hazir taze yumurtalar cikti demekPik olunca mi çatlıyor yoksa silikleşince mi çatlıyor
Bugunu degerlendir canim yarin ki testine bakalim ama oglen yap olur muAselece üsteki öğlen yaptığım test. Alttakini şimdi yaptım. Silikleşmiş testim. Bu ne demek bu kadar hızlı silikleşmesi normal mi.
Eki Görüntüle 2295007
Pazartesı bır haftalına sehır dısına cıkıyorum sence ıhtımal varmı su ıkı gundeBugunu degerlendir canim yarin ki testine bakalim ama oglen yap olur mu
Koyulasmaya baslamis cumartesi pazar pik olurPazartesı bır haftalına sehır dısına cıkıyorum sence ıhtımal varmı su ıkı gunde
Gebelik testi yapmismiydin yaptiysan negatifse bu gunleri iliski olarak degerlendirinAselece günaydın canım bata 4 gün var ovulasyon testlerim 2 gündür pozitif çıkıyordu bugün yine yaptım yine pozitif gibi bi bakabilir misin. 20 Temmuz’da da yumurtlama görmüştüm o günleri değerlendirdim
Bata gore yada gecikmeli olarak.. stres yaptiysan bir de sicaklar cok etkiliyor vucut direnci düştüğü icin bu zamanlarda oynama olur adet zamani ve yumurtlamada da.. her saglikli kadinin da yilda bir iki defa yumurtlamama gibi ihtimali var. O yuzden sorun yapma strese hic girmeAselece testlerim hala silik bugun 23 gun
Bisey soracam diyelim ki bu ay yumurtlama olmicak ne zaman adet olurum bata goremi
Yumurtlama olmadigina gore gebe kalma ihtimalimde yok degilmiBata gore yada gecikmeli olarak.. stres yaptiysan bir de sicaklar cok etkiliyor vucut direnci düştüğü icin bu zamanlarda oynama olur adet zamani ve yumurtlamada da.. her saglikli kadinin da yilda bir iki defa yumurtlamama gibi ihtimali var. O yuzden sorun yapma strese hic girme
Yarina pik olur gibi
Bugun ve yarın ılıskı sansım var Pazartesi sabahı şehır dısına cıkıyorum sans sanırım ıcerde sperm kalırsa bır ıhtımalKoyulasmaya baslamis cumartesi pazar pik olur
Dün yaptım canım negatifti dünü değerlendirdim bugünü de değerlendiririm ama adet olacak gibi de değilim hiçbir belirti yok ve şöyle birşey var bikini bölgem baya sertGebelik testi yapmismiydin yaptiysan negatifse bu gunleri iliski olarak degerlendirin
Adet gününü bekle bakalim canimDün yaptım canım negatifti dünü değerlendirdim bugünü de değerlendiririm ama adet olacak gibi de değilim hiçbir belirti yok ve şöyle birşey var bikini bölgem baya sert