Tamam canım . Ben regl olmadan gece ateş basar böyle aşırı terlerim uyurken o da vardı bu gece@my
erken cnm erken daha bekle braz
Makineden kaynakli canim kalp atisi normal ve kalp atisina gore soyledigim cinsiyeti de dogruluyor bilgin olsun yine de kesin bakma dediim 13. Hafta resminde yorumlayim tekrarkızlar dun ıkılı test ultasonuna grdim sorun yok cok sukur ama aklıma bişey takıldı bebein kalbine ilk 133 sonra 166 dunde 154 dedi dr gerci başka makınelerde ölçuldu ama degişmesi normalmi aselece benden bıktın ama ::)Aselece
Yumurtlama yakin ama bugun iliski olmasi zorunlu değil nerden baksan 2 3 gune olur sakince devam et testlere
Bazi gebelik 5 gun oncesi bazi gebelik adet gunu bazi gebelik adeti bir kac gun gecince cikiyor moralini bozma bakalim gunler ne getirecekAselece canım regl 5 gün var idrar testi yaptım negatif . Erken mi yaptım sence ? Yada olsa çıkardı zaten dimi
Gebelik testi yap en kisa zamanda haber ver bana daMerhaba nasılsınız benim 20 Temmuz pik günümdü o günün öncesi ve sonrası günlerini değerlendirmiştim bat tarihim 7 Temmuz dün ovulasyon testi yaptım pozitif çıktı bugün de yaptım yine pozitif sizce ne anlama geliyor adet tarihine bu kadar yakın yumurtlama olur mu? Veya düşlediğim gibi hamilelikten kaynaklı olabilir mi siz ne düşünüyorsunuzAselece ovulasyon testlerinin fotolarını da koyuyorum dün ve bugün. 1 dün 2 bugünün testi
Dün gece 2 gibi gebelik testi de yaptım negatif çıktı test için doğru bi saat de değildi ama dayanamadım bu akşam tekrarlarım olmazsa... çok heyecanlıyımGebelik testi yap en kisa zamanda haber ver bana da
Bak soyle yap canim iyice sıkış ve oyle idrar testi yap canimDün gece 2 gibi gebelik testi de yaptım negatif çıktı test için doğru bi saat de değildi ama dayanamadım bu akşam tekrarlarım olmazsa... çok heyecanlıyım
Maalesef negatif çıktı yine...Gebelik testi yap en kisa zamanda haber ver bana da
Resim at bakalim 5 dk geçtiyseMaalesef negatif çıktı yine...
İnşaallahYumurtlama dönemine girmişsin canım hadi hayırlısı inşâllah denk gelir
Dün de bugün de yaptığım aynı çizginin esamesi bile okunmuyorResim at bakalim 5 dk geçtiyse
Teşekkürler❤ başlicaz bugün inşaallah denk gelir kaçırmayız.Yumurtlama yakin ama bugun iliski olmasi zorunlu değil nerden baksan 2 3 gune olur sakince devam et testlere
Dur bakalim beklenen adet gununu bekleyelimDün de bugün de yaptığım aynı çizginin esamesi bile okunmuyor
Evet öyle yapacağım elden başka birşey gelmiyor kasıklarım çok ağrıyor...Dur bakalim beklenen adet gununu bekleyelim
Bugünde böyle çıktı. 16. GünBugun iliski olsun yarin testine gore bakalim canim adetin kacinci gunu bugun
Kaç günü kaldı reglyeEvet öyle yapacağım elden başka birşey gelmiyor kasıklarım çok ağrıyor...
Yumurtlama ben geliyorum diyor adeta canım hadi hayirlisi pike cok yakin