- 15 Mayıs 2019
- 2.984
- 3.823
Bence erken ben hiç test yapmayıda düşünmüyorum açıkcasıTest yapmak için erken dimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence erken ben hiç test yapmayıda düşünmüyorum açıkcasıTest yapmak için erken dimi
doğru olan da beklemek ama işte insan engel de olamıyor bazen Hcg testinde Lh testindeki silikleri bile razıyımBence erken ben hiç test yapmayıda düşünmüyorum açıkcası
Hahahha ah be canım umarım Rabbim bu ay sevindirir bizi hayırlısıyla öyle ihtiyacım varki bu mutluluğadoğru olan da beklemek ama işte insan engel de olamıyor bazen Hcg testinde Lh testindeki silikleri bile razıyım
İnşallah canım. Hayırlısıyla güzel haberi alırız, bir de bayram öncesi oluyor tam bir bayram hediyesiHahahha ah be canım umarım Rabbim bu ay sevindirir bizi hayırlısıyla öyle ihtiyacım varki bu mutluluğa
Ben daha yumurtlamayi gormedim malesef bu ay hic umudum yok bugun 21 gun hala yokKızlar coğunlukla 17. Gunden sonra hatta 28. Gunde falan yumurtlama oluyor son zamanlarda. Bugun 11. Gunum. İki gundur yapışkan uzayan akıntım var. Acaba erken yumurtlama mı olacak.
Yumurtlama yakin devam et duzenli testlereEki Görüntüle 2294545 benimde böyle çıktı ne durumdayım acaba. Adetin 10.günü en erken 13.gün yakalamıştım. Yakın mı acaba
Yok canım testin hiç koyulaşmamış o akıntı farklı bi akıntı sanırımKızlar coğunlukla 17. Gunden sonra hatta 28. Gunde falan yumurtlama oluyor son zamanlarda. Bugun 11. Gunum. İki gundur yapışkan uzayan akıntım var. Acaba erken yumurtlama mı olacak.
26. Gun ayin kaciydiDoktor randevum var zaten bugün gidebilirsem iş çıkışı gidicem. Rahim filmi de çekilecek adetten sonra genetik Vs bakılacak ama 1 aya çıkıyormuş sonuçlar benim bir düşüğüm olmuştu daha önce. Ama geçen adetimin sonuna doğru da koyuydu gebelik testi geçen hafta yaptım çıkmadı bidaha da yapmadım açıkcası.
Buda geçen 26. Gün yaptığım testler 26. Günde de ilişki oldu ben o ilişkiden şüphelendim ama adet oldum 2.5 günde bitti ve adetim açıkcası az geldi bucuk dediğim gün neredeyse öğlen bitmiş gibiydi. Bu ilişkiden 10 gün sonra hcg yaptım evde erken gebelikte yaptım negatif ti Eki Görüntüle 2294546
Yumurtlaman yakin devam et testlereKızlar coğunlukla 17. Gunden sonra hatta 28. Gunde falan yumurtlama oluyor son zamanlarda. Bugun 11. Gunum. İki gundur yapışkan uzayan akıntım var. Acaba erken yumurtlama mı olacak.
26. Gun ayin kaciydi
Adet kanaman bir pedi dolduracak gibi mi oldu leke seklinde mi ve kirmizi kahve pembe hangi renkti6 temmuzdu 24temmuzda gebelik testi yaptım çıkmadı. 11 temmuzda adetim başladı 13 temmuz öğlen bitti
İlk gün kırmızı normaldi sonra koyulaştı bitti zaten kafam çok karışıkAdet kanaman bir pedi dolduracak gibi mi oldu leke seklinde mi ve kirmizi kahve pembe hangi renkti
Teşekkürler ❤Yumurtlama yakin devam et duzenli testlere
Canım bu lh testi için kullandığın bi program mı acaba ?Kızlar coğunlukla 17. Gunden sonra hatta 28. Gunde falan yumurtlama oluyor son zamanlarda. Bugun 11. Gunum. İki gundur yapışkan uzayan akıntım var. Acaba erken yumurtlama mı olacak.
Tamam ovulasyon testine devam ediyorsan koyu gunleri degerlendir.. adetine ne kadar kaldi bilmiyorum adete 3 kala test yap gebelik icinİlk gün kırmızı normaldi sonra koyulaştı bitti zaten kafam çok karışık
Canim silik duruyor sivi almadiysan bir test daha yapr misin
Tamam ovulasyon testine devam ediyorsan koyu gunleri degerlendir.. adetine ne kadar kaldi bilmiyorum adete 3 kala test yap gebelik icin
Tamam canım bir kaç gün devam et testlere koyuysa degerlendir. 3 kala test yaparsin istersen1 hafta kaldı canım