- 27 Ekim 2018
- 2.896
- 3.564
Yükle canim ovulasyon takibini ben yapiyorum.. sıvı alımına ve saat 12 ile 16 arasinda test yapmaya dikkat etmelisinKızlar merhaba, bende yüklesem bakar mısınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yükle canim ovulasyon takibini ben yapiyorum.. sıvı alımına ve saat 12 ile 16 arasinda test yapmaya dikkat etmelisinKızlar merhaba, bende yüklesem bakar mısınız
Sagol canim degerlendiricemmm9. Gun pik 10. Gun catlamis.. 9. 10. 11. 12. Gun degerlendirilmeli
Evet canim. Bugun yani pazar pazartesi sali carsamba degerlendirilmeli
dewam et canm stres yapma.pik olcak insalah en kisa zamanda
dun testim 2. defa pozitif olmustu. bgun siliklesmis. degerlendirdm yinede nolur nolmaz diye.artik hayirlisi olsn canm. bgun mide agrim warİnşÂllah canım Allah razı olsun amin hepimiz için eşimi dört gözle bekliyorum gece anca varır senin durumun nasıl şimdi
Esinde bir problem yoksa canim bugun dahil saliya kdr degerlendir eger varsa 1 gun arayla degerlendir ama sabah mutlak olsa daha iyi sabah bi daha yap silindyse catlamistr hemen kacirna munkunse sabah degerlendirAselece @LadyMorganas Uraniaaflora kizlar ne zaman pik yapmis dun mu catlamis ne diyosunuz dune gore siliklesmis biraz Eki Görüntüle 2293339
Benim de 19 da oldu canim yilma devam cok agladm burda sasmaz diye hadi insallah bekliyoruz
Masallah ne kdar uzun surmus kiz 3 ude ayni nrrdeyse ama 9. Gun en koyusuAselece @LadyMorganas Uraniaaflora kizlar ne zaman pik yapmis dun mu catlamis ne diyosunuz dune gore siliklesmis biraz Eki Görüntüle 2293339
Çok teşekkür ederim canım. Regl bittiği ilk gün yapmaya başladım. Hep 12 de yaptım. Sıvıya dikkat ettim.Yükle canim ovulasyon takibini ben yapiyorum.. sıvı alımına ve saat 12 ile 16 arasinda test yapmaya dikkat etmelisin
Uzun muuu benim geçen ay hiç silinmedi. Devamında da testim bittiMasallah ne kdar uzun surmus kiz 3 ude ayni nrrdeyse ama 9. Gun en koyusu
Ey masallah 4uz dogurun anam cok.iyiymis sebebi varmiymis acabaUzun muuu benim geçen ay hiç silinmedi. Devamında da testim bitti
Ben de oyle dusundumBu kadar uzun sürmesi neden oluyor.birkaç keZ yumurtlama mı oldu acaba? Gebelik oluştu mu
24.07 pik yapmis 25.07 catlamis canim yani 24 25 26 27 temmuz degerlendirilmeliÇok teşekkür ederim canım. Regl bittiği ilk gün yapmaya başladım. Hep 12 de yaptım. Sıvıya dikkat ettim.
Lh değerleri de yazıyor testin yanında . İlk kez görüyorumBen de oyle dusundum
İlgilendiğin için çok teşekkür ederim canım. Mesajlarını okudum hep değerlendirdim de. İnşallah olumlu olur. Çok teşekkürler24.07 pik yapmis 25.07 catlamis canim yani 24 25 26 27 temmuz degerlendirilmeli
Evet iste bende cok emin olamadigim o yuzden ama evet dun en koyuydu umarim tutarr offfMasallah ne kdar uzun surmus kiz 3 ude ayni nrrdeyse ama 9. Gun en koyusu
Esinde bir problem yoksa canim bugun dahil saliya kdr degerlendir eger varsa 1 gun arayla degerlendir ama sabah mutlak olsa daha iyi sabah bi daha yap silindyse catlamistr hemen kacirna munkunse sabah degerlendir
Bakalim yarin ayni saate yine yapiyim ama yumurtaliklarim aciyo iste iliskide bu iki gundur yumurtlamadan sanirim sabah esim cok erken kalkiyo uyanabilirmiyim bulmiyom denemeye calisicamEsinde bir problem yoksa canim bugun dahil saliya kdr degerlendir eger varsa 1 gun arayla degerlendir ama sabah mutlak olsa daha iyi sabah bi daha yap silindyse catlamistr hemen kacirna munkunse sabah degerlendir
Yarin tekrarlarsan anlasilirEvet iste bende cok emin olamadigim o yuzden ama evet dun en koyuydu umarim tutarr offf
Normalde yumurrtlama testlerinde hamile oldugun zaman t cok koyu cikar o yuzdenLh değerleri de yazıyor testin yanında . İlk kez görüyorum