Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım İnşallah yaKızıma hamile kaldığında benim de 24 cm yumurtam vardı. Doktor günaşırı ilişki demişti ama ben 3 gün üst üste değerlendirmiştim. İnşallah sen de hamile kalırsın.
Valla buay nokdu hıc bılmıyorum ne adet ne bebek belırtım vat 2 sınde falan adet olmam lazım valla hastalıktan hıc umrumda dgl9 gün geçince kanda çıkma ihtimali yüksek tabi eğer daha geç döllenme olmadıysa.
Geçen ay ben de çok diş ağrısı çektim. Dış doktoruna hamile olabilirim diye yazdığı ilaçları değiştireyim dayanamayinca en ağır ilaç ve antibiyotikleri kullandım.hamile değilimdir ins diye dua ettim. Doktora gittiğinde sana uygun ilacı verecektir.Valla buay nokdu hıc bılmıyorum ne adet ne bebek belırtım vat 2 sınde falan adet olmam lazım valla hastalıktan hıc umrumda dgl
Biliyorum evet ama elimin altında olunca yapıverdim tutamadım kendimi bekleyelim bakalım ablam da rahatsız bende kalıyor onunla oyalanıyorum ameliyat falan olacak o tantanada benim de aklım dağılır herhalde
Fıtık canım ya allah göstermesin kötü birşeymiş ailem de uzakta mecbur ben bakıyorum ama allah beterinden korusun bakalım ameliyat tarihini bekliyoruzGeçmiş olsun önemli bişeyi yoktur inşÂllah
Fıtık canım ya allah göstermesin kötü birşeymiş ailem de uzakta mecbur ben bakıyorum ama allah beterinden korusun bakalım ameliyat tarihini bekliyoruz
Benim bu ay oldugundan gec oldu canim bugun itibariyle catladi ve 19.Gun bugun 3 gun geckti devam et gelir eger hassassa zaten yakin gosteriyor bnde cok panik yaptm ama dun test yaptm yumurtlama gordm bgn de catlamisKızlar bugün benim 8. Günüm iki gündür test yapıyorum dün 7. Gün çook silik çizgi çıktı. Bugün yine aynı saatte 12.30da yaptım testi hiç çizgi yok. Ben doktor takiplerinde 13. Gün yumurtam çatlıyordu. Silikte olsa 8. Gün çizgi çıkmaz mı
Pik gb canim degerlendir sen yine de sabah belli olurKizlarr ne diyosunuz bugun mu pik Eki Görüntüle 2292825
Oyle gozukuyor benceKizlar en ustteki bu sabahki testim bi alttaki dün sabah catlamis degil mi aksam yeniden yapacagim
Kizlar en ustteki bu sabahki testim bi alttaki dün sabah catlamis degil mi aksam yeniden yapacagim
Kızlar genetik testımde homozigot ve heterezigot mutasyonu saptanmıstır yazıyor bu nedemek bilen varmı
Canim dun yaptigin pik bence bugun ki yaptigim silikleşmiş degerlendir bence yarin da yap bakalim nasil olcakKizlar en ustteki bu sabahki testim bi alttaki dün sabah catlamis degil mi aksam yeniden yapacagim
Trombofili mi genetik inceleme mi? Bende trombofili sonucumu aldım 1 2 hafta oldu galiba. Genetik sonuçlarımızı bekliyoruz eşimle..Kızlar genetik testımde homozigot ve heterezigot mutasyonu saptanmıstır yazıyor bu nedemek bilen varmı