- 27 Ekim 2018
- 2.896
- 3.564
Tamam önemli olan bugün zaten canimçarşambe perşembe değerlendirdim ve bugün değerlendirecem.. ama yarın eşim şehir dıında çalışıor gidiyor.. ama inşallah mucize olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam önemli olan bugün zaten canimçarşambe perşembe değerlendirdim ve bugün değerlendirecem.. ama yarın eşim şehir dıında çalışıor gidiyor.. ama inşallah mucize olur
Insallah benim 11 agustos bayramin birinci gunu insallah ikimiz icinde hayirlisi neyse o olsunAyy inşÂllah bayrama çifte bayram yaşarız
Tarhana falan ıctm oda kalkıym kalcalarm okdrmacıyokı ayakta duramıytm mecbur yaptmALLAH şifâ versin tez zamanda atlatırsın inşÂllah☹ ben o yüzden hiç soğuk su içmem yazın bile...bol limonlu çorbalarla sürekli dinlenmen uyuman lazım ancak o şekilde atlatırsın
Canım ben bu çarşamba günü saat 3 de çatlama iğnesi oldum doktor perşembe gece 3 de birlikte olun dedi ovulasyon testi yaptım ama galiba iğne etkisinden pik gözüküyor halaKızlar doktora çatlatma iğnesi olduktan kaç saat sonra çatlıyor yumurtamız?
Ozaman Çatlatma iğnesinden 36 saat sonra çatlıyor diyebilir miyiz?Canım ben bu çarşamba günü saat 3 de çatlama iğnesi oldum doktor perşembe gece 3 de birlikte olun dedi ovulasyon testi yaptım ama galiba iğne etkisinden pik gözüküyor hala
Evet canım bende araştırdım 36 saat çıkıyor internet deOzaman Çatlatma iğnesinden 36 saat sonra çatlıyor diyebilir miyiz?
Bugün dayanamadım ovulasyon testiyle 5 tane gebelik testi de vermişlerdi ya birini yaptım tabiki negatif çıktı çok erken varsa bile keşke elimde test olmayaydı habire yapasım geliyo daha adetime 10 gün falan varİnşÂllah kuzum ya amin sağolasın
Hep beraber bu ay müjdeler alırız inşÂllah
Bugün dayanamadım ovulasyon testiyle 5 tane gebelik testi de vermişlerdi ya birini yaptım tabiki negatif çıktı çok erken varsa bile keşke elimde test olmayaydı habire yapasım geliyo daha adetime 10 gün falan var
Evet canim biraz temizlik isleri bu ara doktora gittim geldim o yuzden giremiyorum bazen cvplayip hemen cikiyorum
Teşekkür ederim cvbınız içinTamam önemli olan bugün zaten canim
Kızıma hamile kaldığında benim de 24 cm yumurtam vardı. Doktor günaşırı ilişki demişti ama ben 3 gün üst üste değerlendirmiştim. İnşallah sen de hamile kalırsın.Kızlar çarşamba günü saat 3 de çatlama iğnesi vuruldum 1 tane 23 mm olgun yumurta vardı. Diğer yumurtalar küçüktü doktor perşembe gece saat 2 buçuk 3 arası birlikte olun çatlar dedi.herhangi kontrole falan çağırmadı yani çatladı mı diye. Dün gece yi değerlendirdik bende dünden bu yana Ovulasyon testi yapıyorum hala silik çıkmadı iğne den dolayı mı yoksa çatlamadi mi bir bilginiz var mı
9 gün geçince kanda çıkma ihtimali yüksek tabi eğer daha geç döllenme olmadıysa.Kızlar yarın daha koto olursam dr a gıdecegım 8 yada 9 gün gecse döllenmeden kanda cıkma ıhtımalı olurmu vucudumun heryerı agrıyor zaten adet belırtılerım baslamadı daha bugun 20.gunum bana akıl verırmısınız 13.gun catladı buyuk ıhtımal yumurta
Ben de çok sabırsız olduğum için toplu olarak 20-25 tane alıyorumBugün dayanamadım ovulasyon testiyle 5 tane gebelik testi de vermişlerdi ya birini yaptım tabiki negatif çıktı çok erken varsa bile keşke elimde test olmayaydı habire yapasım geliyo daha adetime 10 gün falan var
Anladim canim allah kolaylik versin kendini fazla yormaEvet canim biraz temizlik isleri bu ara doktora gittim geldim o yuzden giremiyorum bazen cvplayip hemen cikiyorum
Biliyorum evet ama elimin altında olunca yapıverdim tutamadım kendimi bekleyelim bakalım ablam da rahatsız bende kalıyor onunla oyalanıyorum ameliyat falan olacak o tantanada benim de aklım dağılır herhaldeDaha var canım ya sabır bence hiç görmeyeceğin bi yere kaldır onu... Eğer döllenme olursa idrarda en erken 14-15 gün sonra çıkıyor zaten normal testler
İnsan her dakika yapmak istiyoBen de çok sabırsız olduğum için toplu olarak 20-25 tane alıyorum