- 3 Nisan 2019
- 2.238
- 2.691
- 31
İnşallah canım benim inşallahAllah yardimcin olsun canim guzel haberlerle gel insallah yüzün güler bu sefer
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım benim inşallahAllah yardimcin olsun canim guzel haberlerle gel insallah yüzün güler bu sefer
Test resmi atar misin canimDayanamadım yaptım tek çizgi malesef
Evet sabah yaptim ama ilk idrarla değil üçüncü idrarla yaptım erken kalkıyorum ondanSabah mi yapiyorsun
Dogru sonuc icin lutfen 12 ile 16 yada aksam 8 ile 10 arasinda test yapmalisin canim.. cok yaniltir bu sekildeEvet sabah yaptim ama ilk idrarla değil üçüncü idrarla yaptım erken kalkıyorum ondan
Burda canım ama bide şöyle bişey var benim ovu testi 4 5inde pik oldu 6sinda catladi 11i yine pik olmustu yani ilk pik oluşuna göre hesaplarsak daha 9.gün oluyoTest resmi atar misin canim
Ilk pike gore hesaplamalisin canim.. 9 gun ise daha cok erken en az 12 gunBurda canım ama bide şöyle bişey var benim ovu testi 4 5inde pik oldu 6sinda catladi 11i yine pik olmustu yani ilk pik oluşuna göre hesaplarsak daha 9.gün oluyo
Anladım canım sağolIlk pike gore hesaplamalisin canim.. 9 gun ise daha cok erken en az 12 gun
Merhaba cnm nasılsın 9.günüm ovuya nezaman başlasam sence genelde 15 16 gibi piknoluyor benımIlk pike gore hesaplamalisin canim.. 9 gun ise daha cok erken en az 12 gun
Canim erken başla bilemezsin her ay degisebilir yumurtlama.. erken yumurtlama da olabilir es gecme gunleri derim ben.. coklu test siparis et internetten ve 16 19 . Gunlere kadar devam et bakalimMerhaba cnm nasılsın 9.günüm ovuya nezaman başlasam sence genelde 15 16 gibi piknoluyor benım
Ozaman bırazdan yapıp atıyorum cnm yenı aldım ovularımı bıtmıstıCanim erken başla bilemezsin her ay degisebilir yumurtlama.. erken yumurtlama da olabilir es gecme gunleri derim ben.. coklu test siparis et internetten ve 16 19 . Gunlere kadar devam et bakalim
Cnm yaptım ama t bıle yok gıbı sanırım benım yumurtalar daha yapım asamasındaCanim erken başla bilemezsin her ay degisebilir yumurtlama.. erken yumurtlama da olabilir es gecme gunleri derim ben.. coklu test siparis et internetten ve 16 19 . Gunlere kadar devam et bakalim
Olsun canim guzelce devam et bakalimCnm yaptım ama t bıle yok gıbı sanırım benım yumurtalar daha yapım asamasında
Pike yakin canim degerlendir teste devam et yarin tam pik olabilirSlm kizlar bugun reglinin 15.günü testlerim bu sekilde sanki baya koyulasmis.yarin aksam ailemle tatile gidicez tedbir olarak yarin gitmeden aksamida degerlendiricem.insallah yakalayabiliriz. Eki Görüntüle 2289143
Benim testleride yorumlar misiniz şimdi erken gebelik testi yapsam çıkar mi bugün 25. GunPike yakin canim degerlendir teste devam et yarin tam pik olabilir
Pike yakin canim degerlendir teste devam et yarin tam pik olabilir
4 temmuz pik gibi evet gebelik testini yarin sabah ilk idrarla yapabilirsiniz.. hayirli sonuc almaniz dilegimleBenim testleride yorumlar misiniz şimdi erken gebelik testi yapsam çıkar mi bugün 25. Gun
Kendımı bılıuorum ben ıste onılac olmadan 20 de ılcla 16 17 catlarOlsun canim guzelce devam et bakalim