- 13 Mart 2019
- 12.846
- 41.395
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağlık olsun canım yeter ki sağlığın yerinde olsun gerisi zaten er yada gec oluyor.. inşallah hamile kalirsin bu ay.. bu arada nolursa olsun duzenli iliskiyi birakmayin
Artik yapmana gerek yok canim dedigim gibi 14. Gun yumurtlama 15. Gun catlamis yumurtan. Bugunu degerlendir mutlaka olur mu. Bundan sonraki gunler de 2 gune bir duzenli ilişki oneriyorum.Aselece canım bugünkü ovu testim
Evet canim. Catlamis gozukuyor bundan 2 gun oncesinde testin pik gözüküyordu ondan beri degerlendirdiniz miCanım 12 ile 14:15 arasında ki test böyle çatlamış sanırım siliklşmiş diğerleri net olmasada rengi daha koyuydu çünkü
Evet canim. Catlamis gozukuyor bundan 2 gun oncesinde testin pik gözüküyordu ondan beri degerlendirdiniz mi
Artik yapmana gerek yok canim dedigim gibi 14. Gun yumurtlama 15. Gun catlamis yumurtan. Bugunu degerlendir mutlaka olur mu. Bundan sonraki gunler de 2 gune bir duzenli ilişki oneriyorum.
Bugünü de degerlendirin sonra biraz ara verir dinlenirsiniz bir kac gun. Sonra adete kadar duzenli iliski yapin canimCumartesi akşam ve pzar sabah canım değerlendirdik
Cok guzel canim saglikla artar insallah saglikla gelsin kuzucuklarBen çarşmba veya perşmbe gitcem inşallah güzel sonuç olur Beta 12.57 çıktı dün artar inşallah
Testlerini toplu olarak resim atabilir misin canim bakalim bir
Sagligina cok dikkat et stres yapma guzel beslen yeter o artar zatenAcaba artması için birşeyler yapılıyomu ?
Bugünü de degerlendirin sonra biraz ara verir dinlenirsiniz bir kac gun. Sonra adete kadar duzenli iliski yapin canim
Sen bilirsin canim ben olmasi gerekeni soyleyim yapip yapmamak sizin elinizde.. Allah guzel haberler almayi nasip etsinBugün biraz zor ama normalde 2 günde bir oluyo canım birde bugün folik asit aldım başlamak istiyodum onada başlıcam ☺
Teşekkür ederim canım, Amin inşallah cümlemize tüm isteyenlereSen bilirsin canim ben olmasi gerekeni soyleyim yapip yapmamak sizin elinizde.. Allah guzel haberler almayi nasip etsin
Saat akşam 6 da yaptim 10. GünümCanim son testin pik gibi duruyor saat kacta yaptin adetin basindan kacinci gun
Bugünü degerlendirin canim yarin da test yap bir bakalim iyice koyulasirsa yumurtlama basladi demektir ertesi gun çatlarSaat akşam 6 da yaptim 10. Günüm
Tamam tesekkur ederimBugünü degerlendirin canim yarin da test yap bir bakalim iyice koyulasirsa yumurtlama basladi demektir ertesi gun çatlar