- 27 Ekim 2018
- 2.896
- 3.564
Aksam test yapmana gerek yok canim.yarin oglen test yap catlayip catlamadigina bakalim bugunu de mutlaka degerlendirBugun koyulastı cnm 12 de yaptım testı aksam belkı bır test daha yaparım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aksam test yapmana gerek yok canim.yarin oglen test yap catlayip catlamadigina bakalim bugunu de mutlaka degerlendirBugun koyulastı cnm 12 de yaptım testı aksam belkı bır test daha yaparım
Kacıncı gunun 2 cıkmıs ama sıfır degıl yukselme ıhtımalı olabılır belkı
Canımmmm hiç üzülme ne olur vardır bir hayır inanki Allah’ın takdirine İnan Emin’im üzücüdür ama sabır...Yine hüsran neden böyle oluyor anlayamıyorum
Amin canım Rabbim sabır versin. Umudunu kaybetme hayırlısı böyleymiş demek ki Rabbim en güzel zamanda en özelini verecek inşAllahSagol kuzum 20 haftalıktı hamılelıge cok sevınemıcem aynısı olur dıye gene aşşahım yasatmasın bıdaha ıns kımseye vermesın
Daha adetime 1 gün var ama yumurtlamam erken oldu benim önceki beta testi 6 çıkmıştı bu 2nin altındaKacıncı gunun 2 cıkmıs ama sıfır degıl yukselme ıhtımalı olabılır belkı
İçime doğuyordu böyle bir şeyle karşılaşacağım. İnsan üzülüyor yoruluyorCanımmmm hiç üzülme ne olur vardır bir hayır inanki Allah’ın takdirine İnan Emin’im üzücüdür ama sabır...
6 dan 2 ye düşmüş kimyasal gibi canim doktorla konustun muYine hüsran neden böyle oluyor anlayamıyorum
DOKTorla konuşmadım kağıdı aldım çıktım oradaki hemşire gebelik görünmüyor dedi6 dan 2 ye düşmüş kimyasal gibi canim doktorla konustun mu
Tabı hepımız ımtıhan dunyasındayız cnm Allah beyerını yasatmasın kımseye vermesın boyle acılarAmin canım Rabbim sabır versin. Umudunu kaybetme hayırlısı böyleymiş demek ki Rabbim en güzel zamanda en özelini verecek inşAllah
Ozaman kımyasalmı oldu cnm kacıncı denemenDOKTorla konuşmadım kağıdı aldım çıktım oradaki hemşire gebelik görünmüyor dedi
Hıc uzulme bak rahım agzı yetmezlıgınden erken dogum yaptım bu 1 senede sayısız operasyon gecırdım yapısıklıj oldu kanamam durmadı enfeksıyon tedavısı gordm fılmler cekıldım ustune babam beyın kanaması gecırdı ölumden dondu 2 ay yanında kaldım yuruyemıyodu bır anda ayaga kalktı drlar bıle sasırdı hayat okadar mucızelerle dolu kı Allah bızı denıyor sabret dua etİçime doğuyordu böyle bir şeyle karşılaşacağım. İnsan üzülüyor yoruluyor
13 aydır deniyoruzOzaman kımyasalmı oldu cnm kacıncı denemen
Öyle imtihan dünyası. Allah bizi sen bununla imtihan ediyor sabırla bekliyoruz inşallah bir gün sevindirirHıc uzulme bak rahım agzı yetmezlıgınden erken dogum yaptım bu 1 senede sayısız operasyon gecırdım yapısıklıj oldu kanamam durmadı enfeksıyon tedavısı gordm fılmler cekıldım ustune babam beyın kanaması gecırdı ölumden dondu 2 ay yanında kaldım yuruyemıyodu bır anda ayaga kalktı drlar bıle sasırdı hayat okadar mucızelerle dolu kı Allah bızı denıyor sabret dua et
Anladim canim biliyorum üzülüyorsun ama nolur kendine stres verme. Cok fazla üzülüp vücut denegesinin bozulmasina izin verme.. Rabbim en kısa zamanda sağlıklı gebelik nasip etsinDOKTorla konuşmadım kağıdı aldım çıktım oradaki hemşire gebelik görünmüyor dedi
uzulme lutfen .herzamn soyluyorm hakkimzda hayirlisi olsn diye. bu ay yine dene umudunu kaybetme . dsunmemeye calis .baska seylerle oyala kndini .stres cok etkiliyor cnku. birbirimizn guzel haberlerini alacaz insalah .olumlu dusun lutfenDOKTorla konuşmadım kağıdı aldım çıktım oradaki hemşire gebelik görünmüyor dedi
canım bnde kimyasal yasadım gecen ay biliyorum coık uzucu durum ama demekki bebek olabiliyo diye dusun yeni ay yeni umut hepimize ınsİçime doğuyordu böyle bir şeyle karşılaşacağım. İnsan üzülüyor yoruluyor
Canım inşAllah önümüzdeki ay alırız güzel haberlerini. Çok yorucu bir süreç kesinlikle Rabbim isteyen herkesin yardımcısı olsunİçime doğuyordu böyle bir şeyle karşılaşacağım. İnsan üzülüyor yoruluyor
Pik günü ve ertesi 3 günü daha değerlendir canım. Kür olarak çörek otu bal tarçın kullanıyorum. Sen de mi aynısını kullanıyorsunArkadaslar merhaba bi sorum olucakti size piki gordugumuz gun iliski oluyor dimi bide pikten sonra gun asiri mi hergun mu benim fshim cok yuksekti 9 aydir deniyoruz bu ay cok kür kullandim hem fsh dussun diye hemde yumurtam gelissin diye o yuzden cok dikkatli davranmak istiyorum yardimci olursaniz cok sevinirim