- 10 Mayıs 2019
- 496
- 435
- 31
Çook iyi yapmışsın canımCesaretimi topladım şimdi acile gidiyorum tekrar kan vermeye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çook iyi yapmışsın canımCesaretimi topladım şimdi acile gidiyorum tekrar kan vermeye
KAn verdim bekliyorum. İnşallah müjdeli haberi sizinle paylaşırımCanım benim önceki yaşadığın Allah’ın izniyle tekrar etmeyecektir. Değerin gördüğüm kadaroyla 6 çıkmış zaten çok yeni olduğu belli Emin’in ondandır. Dua et içini ferah tut ve hayır sandığımıxda şer, şer sandığımıxda hayır olduğunu unutma Güzel haberler alacağına inanıyorum
merakla ve dua ile bekliyoruz canmm...inşallah meleğin seninledir....KAn verdim bekliyorum. İnşallah müjdeli haberi sizinle paylaşırım
hayirlisi olsn insalah..bekledgin haberi alirsn insalahKAn verdim bekliyorum. İnşallah müjdeli haberi sizinle paylaşırım
İnşallah canum benim inşallah Allahım hayırlısıyla güzel sonuçlar nasip etsinKAn verdim bekliyorum. İnşallah müjdeli haberi sizinle paylaşırım
Aselece yanıtlar şimdi canımMerhaba kızlar nasılsınız benım bugun 15. Gunum ovu testim böyle cıktı 3 gun once ılıskı olmustu ıkıgun ust uste degerlendırmelımıyım esımın spermlerı 180 mılyon du yumurta bugunmu yarınmı çatlar
Merhaba, dün yaptığın testi de koyar mısın değerlendirelim bence pik gibi. Sen bugünü ve 3 günü değerlendir yarın ki teste göre yine bak bakalımMerhaba kızlar nasılsınız benım bugun 15. Gunum ovu testim böyle cıktı 3 gun once ılıskı olmustu ıkıgun ust uste degerlendırmelımıyım esımın spermlerı 180 mılyon du yumurta bugunmu yarınmı çatlar
Bugun koyulastı cnm 12 de yaptım testı aksam belkı bır test daha yaparımMerhaba, dün yaptığın testi de koyar mısın değerlendirelim bence pik gibi. Sen bugünü ve 3 günü değerlendir yarın ki teste göre yine bak bakalım
Bugun koyulastı cnm 12 de yaptım testı aksam belkı bır test daha yaparım
Kacıncı gunun 2 cıkmıs ama sıfır degıl yukselme ıhtımalı olabılır belkıYine hüsran neden böyle oluyor anlayamıyorum
Ilk bebekte de boyle oldu cnm 1 sene once kaybettım onuBana pik gibi geliyor ama Aselece de bakar birazdan o üstün tecrübeli
Ilk bebekte de boyle oldu cnm 1 sene once kaybettım onu
Saatler uymasada yine de yap canim hemen basla aksam saat 9 ile 10 arasinda da yapabilirsinAselece canım bugün regl son gün teste yarın mı başlamalıyım. Çalıştığım için saatler uygun olmayacaktı acaba 3 gün bekleyip cumartesi mi başlasam bayram tatili giriyor. En azından evde olurum saatlerinde yaparım diyorum. Sorun olur mu?
Testin pik olmus canim bugunu mutlaka degerlendirin. Yarin test yap catlayip catlamadigina bakalimMerhaba kızlar nasılsınız benım bugun 15. Gunum ovu testim böyle cıktı 3 gun once ılıskı olmustu ıkıgun ust uste degerlendırmelımıyım esımın spermlerı 180 mılyon du yumurta bugunmu yarınmı çatlar
Saatler uymasada yine de yap canim hemen basla aksam saat 9 ile 10 arasinda da yapabilirsin
Sagol kuzum 20 haftalıktı hamılelıge cok sevınemıcem aynısı olur dıye gene aşşahım yasatmasın bıdaha ıns kımseye vermesınÇok üzüldüm canım Rabbim hepimizin kucağını tez zamanda doldurur inşAllah
Tamam cnm yenıden yapıcam ıns hepımız hayırlı sonuclar alalımTestin pik olmus canim bugunu mutlaka degerlendirin. Yarin test yap catlayip catlamadigina bakalim