- 27 Ekim 2018
- 2.896
- 3.564
Kistten korkma korkarsan oluşsa dahi kurtulamazsin ben kistten birkaç defa ameliyat oldum cikolata kisti. O zamanlar bekardim. Stresli gunler tekrarlatiyordu. Sonra stresi biraktim yine kist olustu ama cikolata kisti degil normal aylik eriyen kistti. Evlenene kadar devam etti en son hamileligimden once vardi. Dedim ki kendime sakın stres yapip da 15 sene oncesine dönme diyordum. Sonra enfeksiyonlar çıktı derken tiroit cikti şeker çıktı. Sakin ol diyordum kendimi hep baska aktivitelere veriyordum. Mesela kitap okuyordum oyun oynuyordum anlayacagin hic bir seyi stres yapmadim. Sadece bir gun ben de bebegimi sevecegim dedim. Abartmiyorum diger ay Hastaneye gittim ne enfeksiyon ne seker ne tiroit kalmisti. Diger ay dedim yumurtlama gunumu bilmiyorum ovulasyon testi yaptim ama adetten itibaren diger adete kadar ben iki gune bir iliski yapmistim. Rabbim bilir elimden geleni yapayim dedim. Ovu gunu 4 gün sonra ara verdik. Ve adete kadar iki gune bir iliski devam etti.ta ki yerlesme kanamasi olana kadar. Diyecegim o ki hic bir seyden korkma ben basimdan gecmese tavsiye etmem hic bir seyi. Umudunu kaybetme stres yapmamaya calis. Bu ay olmayabilir olabilir de her sey Rabbimden.. basini agrittim kusura bakmaBenim hep silikleşirdi canısı o yüzden bu kadar üstüne düştüm. Hamileliği bıraktım kistten korkuyorum şuan. Bu ay ilk defa bir gün arayla yaptık. Ve birazda bu yüzden umutluydum. Elimizin altında hep onlardan yiyoruz canım. İnş bi adet olayım yeni bir aya gireyim de beraber takip edelim.