Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cevabın için teşekür ederim ederim dün çatlama oldu yumurtlama ya değilde döllenmeye etki edermi bilemedim ay ne zormuş bu işlerBen bir yerde okumuştum yum gelişimini etkiliyormuş bu ağrı kesiciler falan. Mesela büyümeden küçülüyormuş yani. Tabii internetten okudum doğruluğu tartışılır. Ben olsam yinede içmezdim..
Öyle canım sorma napalım baş ağrısına da katlanıyoruz işteCevabın için teşekür ederim ederim dün çatlama oldu yumurtlama ya değilde döllenmeye etki edermi bilemedim ay ne zormuş bu işler![]()
Doktorum bana ağrı kesici dahi kullanma dedi adet olana kadar sanırım etkiliyor döllenmeyiŞİddetli baş agrım ve yumurtlama dönemindeyim... Ağrı kesici kullanmamda sakınca var mıdır kullanıp sağlıklı gebelik oluşan var mıdır acaba?
Dün içtim eve gidip çalışıyorum ben ama afrdersin mideme vurdu ve kustum biraz hafifledi sabah yine agrıyo israrla arveles iç diyor sanki başımın ağrıısıÖyle canım sorma napalım baş ağrısına da katlanıyoruz işteHiç bilmiyorum döllenmeyi etkiler mi ama zannetmiyorum çok güçlü bi ağrı kesici içmesen mesela parol içsen olabilir gibi
Geçmiş olsun inşallah geçer o ağır bi ağrı kesici bence içmemelisinDün içtim eve gidip çalışıyorum ben ama afrdersin mideme vurdu ve kustum biraz hafifledi sabah yine agrıyo israrla arveles iç diyor sanki başımın ağrıısı
Parol aldım canım valla dayanamadım ama 1 saat sonra afedersin çıkardım migren atağı geçirdim galıba inşllah bir sorun olmazDoktorum bana ağrı kesici dahi kullanma dedi adet olana kadar sanırım etkiliyor döllenmeyi
Geçmiş olsun inşallah geçer o ağır bi ağrı kesici bence içmemelisin
Aynen öyle bizimde 5. ayımız bitti denemede bakalım hayırlısı bekliyoruz zamanı vardır elbetİçmedim içmicem de inşllah sonu olumlu olumsuz da olsa yapacak bir sey yok anne olmak kolay değil olmaya çalışma hiç kolay değilmiş![]()
Inşallah canım Allah ol derse olur hiç bi engel tanımaz için rahat olsun inşallah baş ağrın bidaha tekrarlamazParol aldım canım valla dayanamadım ama 1 saat sonra afedersin çıkardım migren atağı geçirdim galıba inşllah bir sorun olmaz
Aminnn Allah razı olsun canımI s
Inşallah canım Allah ol derse olur hiç bi engel tanımaz için rahat olsun inşallah baş ağrın bidaha tekrarlamaz
Merhaba parol hamileyken izin verilen bir ağrı kesici, onu kullanmaniz sorun yaratmaz bence ama migren ağrısını da kesmez iyi bilirim. Migren ağrılarıma tek çözüm olarak kafamdan hacamat yaptırıyorum çok faydasini gördüm tavsiye ederim
Yok kendiniz yapamazsiniz bunun eğitimini almış insanlar var, artık bazi devlet hastaneleri de yapiyor ama pandemi dönemi devam ediyolar mı bilmiyorum. Plastik kupalarla vucuttaki belli noktalari vakumlayip o bölgeye kan birikmesini sagliyorlar ardından jiletle minik minik kesikler atarak kan çıkışını sagliyorlar kupayi tekrar vakumluyolar tabi. Bircok rahatsızlık icin tavsiye ediliyor hacamat peygamber efendimizin sünnetidir. Ben yıllardır kafamin arka kismindan 3 kupa yaptiririm, simdi de gebelik istediğim için bel ve kasık bölgesinden yaptırıyorum birkac aydır. Bu sayede doktor muayenede pko olmadığımı söyledi ama gecen sene pko var denmişti bana. Hacamatla hamile kalan da cok biraz araştırın. Vücuttaki pis kan, toksik maddeler, dokular arasinda dolasan gaz gibi bircok fazlalığı atmış oluyosunuz ve yapılan yerlere temiz taze kan akışı sağlanıyor, rahim mesela kanlaniyor yumurta gelisimine falan faydali. Saymakla bitmez yani derin bir araştırma yapmanizi öneririmHacamatı hiç duymadım canım internetten baktım şimdi vakumlu bir şey bu değil mi nasıl yapılıyor kendimide yapabilir miyiz
çok teşekkürler araştıracam bu uygulamayı umarım faydasını görürüm bendeYok kendiniz yapamazsiniz bunun eğitimini almış insanlar var, artık bazi devlet hastaneleri de yapiyor ama pandemi dönemi devam ediyolar mı bilmiyorum. Plastik kupalarla vucuttaki belli noktalari vakumlayip o bölgeye kan birikmesini sagliyorlar ardından jiletle minik minik kesikler atarak kan çıkışını sagliyorlar kupayi tekrar vakumluyolar tabi. Bircok rahatsızlık icin tavsiye ediliyor hacamat peygamber efendimizin sünnetidir. Ben yıllardır kafamin arka kismindan 3 kupa yaptiririm, simdi de gebelik istediğim için bel ve kasık bölgesinden yaptırıyorum birkac aydır. Bu sayede doktor muayenede pko olmadığımı söyledi ama gecen sene pko var denmişti bana. Hacamatla hamile kalan da cok biraz araştırın. Vücuttaki pis kan, toksik maddeler, dokular arasinda dolasan gaz gibi bircok fazlalığı atmış oluyosunuz ve yapılan yerlere temiz taze kan akışı sağlanıyor, rahim mesela kanlaniyor yumurta gelisimine falan faydali. Saymakla bitmez yani derin bir araştırma yapmanizi öneririm
Merhaba parol hamileyken izin verilen bir ağrı kesici, onu kullanmaniz sorun yaratmaz bence ama migren ağrısını da kesmez iyi bilirim. Migren ağrılarıma tek çözüm olarak kafamdan hacamat yaptırıyorum çok faydasini gördüm tavsiye muhtemelen
Bende aynı dertteyim ya ben içtim ağrı kesici diş içim içtim etki eder miŞİddetli baş agrım ve yumurtlama dönemindeyim... Ağrı kesici kullanmamda sakınca var mıdır kullanıp sağlıklı gebelik oluşan var mıdır acaba?
Ben parol içmiştim canım ve hamiley kaldım ama kimyasal oldu maalesefBende aynı dertteyim ya ben içtim ağrı kesici diş içim içtim etki eder mi