• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon da pik pozitif görme hamilelik belirtisimi

bskhmzkzlkn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2023
41
4
1
27
İstanbul
Arkadaşlar merhaba yardımcı olursanız çok sevinirim gebelik ihtimalım var kimyasal olmasından şüpeleniyorum inşallh değildir bugun ovulasyon tekrardan yaptım ve pozitif gördüm başına gelen varmı takıp günüm 21 mayıs çatlama 24 mayıstı 17 gün sonra testim silik pozitif çıktı pazartesi doktora gidixegim ovulayonda pozitif çıktı ekliyorum görsel yardımcı olurmusunuz lütfen teşekkürler

Eklentiler

• IMG_0214.jpeg
    IMG_0214.jpeg
    72,8 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_0213.jpeg
    IMG_0213.jpeg
    40,2 KB · Görüntüleme: 54
Ovulasyon zaten en ufak bi lh algiliyor pozitif degilki bu gebelik testleri gibi algiliyorsun ama öyle değil ovu zaten çift cikar herzaman lakin pozitif iki çizgide koyu olur bu normal cizgi

Ovulasyon zaten en ufak bi lh algiliyor pozitif degilki bu gebelik testleri gibi algiliyorsun ama öyle değil ovu zaten çift cikar herzaman lakin pozitif iki çizgide koyu olur bu normal cizgi
Şöyle öncelikle teşekkür ederim cevabınız için fakat . Yapmaya başladıgımda hep tek olarak çıkmıştı yumrtlama oldugu zaman çift çizgi koyu görmüştüm daha sonra silik olucak olarak ablamla kullanmakta gebelik testi yaptık ona negatif ovolasyon olarak denedik tek çizgi çıktı mesela bende koyu çıkması düşündürdü gebelik testimde var zaten yapmıştım sadece okudugumda bu şekilde çok öğrenen varmış bende ona dayanarak sormak istedim koyu çizgi oldu ilk yapar yapmaz ama bilemiyorum şuan testimde silik iki çizgi çıktı lekelenme oldu veyatta kimyasal gebelik sanırım yerleşme kanaması yada

Back