Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ovulasyon da pik göremiyorum
- Konu Sahibi Lolaya12
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 5 Eylül 2024
- 512
- 276
- 18
- 29
30 undaki pike yakın olmuş yumurtlamış olabilirsin canım sıvı alımına dikkat ederek yapıyorsun değil miMerhaba testlerim de pik görür müyüm diye bekliyorum ama olmuyor regl 11 gün kaldı bu kadar gecikir mi yumurtlama fikrim yok normal mi
Evet dikkat ediyorum onlara da saat aralığı önemli sizce 1 3 arası yapıyorum öğlen30 undaki pike yakın olmuş yumurtlamış olabilirsin canım sıvı alımına dikkat ederek yapıyorsun değil mi
Bir de yumurtanın boyutunun etkisi olabilir mi benim kullandığım testte 20 mm algıladığı yazıyordu acaba benim ki o boyuta ulaşmadan çatlıyor da o yüzden pik göremiyorum diye de geçiyor30 undaki pike yakın olmuş yumurtlamış olabilirsin canım sıvı alımına dikkat ederek yapıyorsun değil mi
- 5 Eylül 2024
- 512
- 276
- 18
- 29
Saat olarak iyi canım ben sabah 10 da sıvı almadan yapıyordumEvet dikkat ediyorum onlara da saat aralığı önemli sizce 1 3 arası yapıyorum öğlen
- 5 Eylül 2024
- 512
- 276
- 18
- 29
18mm de çatlamış olabilir bence 30 da pik olmuş sonra çatlamışBir de yumurtanın boyutunun etkisi olabilir mi benim kullandığım testte 20 mm algıladığı yazıyordu acaba benim ki o boyuta ulaşmadan çatlıyor da o yüzden pik göremiyorum diye de geçiyor
Hangi markayı kullanıyordunuz ?Saat olarak iyi canım ben sabah 10 da sıvı almadan yapıyordum
- 5 Eylül 2024
- 512
- 276
- 18
- 29
İnnovita kullandımHangi markayı kullanıyordunuz ?
Evet hastaneye gidince doktora da bi danışayım yine ama bi sonra ki ay buna dikkat ederim denedikçe kullandıkça öğreniyoruz işte18mm de çatlamış olabilir bence 30 da pik olmuş sonra çatlamış
O markayı deneyeyim bir de teşekkür ederimİnnovita kullandım
- 5 Eylül 2024
- 512
- 276
- 18
- 29
Kaç günde bir regl oluyorsunEvet hastaneye gidince doktora da bi danışayım yine ama bi sonra ki ay buna dikkat ederim denedikçe kullandıkça öğreniyoruz işte
- 5 Eylül 2024
- 512
- 276
- 18
- 29
Dene canım ben memnunum inşallah sende memnun olursunO markayı deneyeyim bir de teşekkür ederim
- 5 Eylül 2024
- 512
- 276
- 18
- 29
Reglin birinci gününden 14 gün say o gün yumurtlaman olmuştur büyük ihtimalle28 hep aynı değişmez
- 28 Ağustos 2019
- 2.058
- 2.141
- 133
25. Gün yumurtlama gördüğüm oldu, doğal olarak adetim de gecikmişti. Pcos olduğum dönemde de hiç pik göremezdim hep silik çıkardı.Merhaba testlerim de pik görür müyüm diye bekliyorum ama olmuyor regl 11 gün kaldı bu kadar gecikir mi yumurtlama fikrim yok normal mi
PCOS yok hastaneye gittim tahlillerim sorunsuz sebepsiz interfilite tanısı dendi bana ovulasyona yeni başladım yumurtlama görememek beni çok gerdi ama bi kaç kişi de sizin gibi yazdı geç gördüğünü biraz içime su serpildi regl olana kadar devam edicem25. Gün yumurtlama gördüğüm oldu, doğal olarak adetim de gecikmişti. Pcos olduğum dönemde de hiç pik göremezdim hep silik çıkardı.