• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon da pik göremiyorum

Lolaya12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2024
40
5
1
29
Merhaba testlerim de pik görür müyüm diye bekliyorum ama olmuyor regl 11 gün kaldı bu kadar gecikir mi yumurtlama fikrim yok normal mi

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    199,1 KB · Görüntüleme: 26
Merhaba testlerim de pik görür müyüm diye bekliyorum ama olmuyor regl 11 gün kaldı bu kadar gecikir mi yumurtlama fikrim yok normal mi
30 undaki pike yakın olmuş yumurtlamış olabilirsin canım sıvı alımına dikkat ederek yapıyorsun değil mi

30 undaki pike yakın olmuş yumurtlamış olabilirsin canım sıvı alımına dikkat ederek yapıyorsun değil mi
Bir de yumurtanın boyutunun etkisi olabilir mi benim kullandığım testte 20 mm algıladığı yazıyordu acaba benim ki o boyuta ulaşmadan çatlıyor da o yüzden pik göremiyorum diye de geçiyor

Bir de yumurtanın boyutunun etkisi olabilir mi benim kullandığım testte 20 mm algıladığı yazıyordu acaba benim ki o boyuta ulaşmadan çatlıyor da o yüzden pik göremiyorum diye de geçiyor
18mm de çatlamış olabilir bence 30 da pik olmuş sonra çatlamış

25. Gün yumurtlama gördüğüm oldu, doğal olarak adetim de gecikmişti. Pcos olduğum dönemde de hiç pik göremezdim hep silik çıkardı.

25. Gün yumurtlama gördüğüm oldu, doğal olarak adetim de gecikmişti. Pcos olduğum dönemde de hiç pik göremezdim hep silik çıkardı.
PCOS yok hastaneye gittim tahlillerim sorunsuz sebepsiz interfilite tanısı dendi bana ovulasyona yeni başladım yumurtlama görememek beni çok gerdi ama bi kaç kişi de sizin gibi yazdı geç gördüğünü biraz içime su serpildi regl olana kadar devam edicem

Back
X