Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar merhaba, bugün ovulasyon 13. Günüm test yaptım yine çift çizgi. Dün de çift çizgiydi değerlendirdim ama bugün de değerlendirsem mi acaba? Sperm kalitesi düşmesin diye hiç değerlendirmesem mi? Help please..
Eki Görüntüle 3186514 Kızlar merhaba, bugün ovulasyon 13. Günüm test yaptım yine çift çizgi. Dün de çift çizgiydi değerlendirdim ama bugün de değerlendirsem mi acaba? Sperm kalitesi düşmesin diye hiç değerlendirmesem mi? Help please..
Evet bende kalite açısından yapıp yapmamakta kararsız kaldım. İçeride akan çıkan harici vardır sanırım. Çatlarsa içeride var nasılsa yarın yapayım diyorum ya çıkanların hepsi çıktıysa bugünde yap diyorum gel gitler kafamda
Evet bende kalite açısından yapıp yapmamakta kararsız kaldım. İçeride akan çıkan harici vardır sanırım. Çatlarsa içeride var nasılsa yarın yapayım diyorum ya çıkanların hepsi çıktıysa bugünde yap diyorum gel gitler kafamda