Ovulasyon bu kadar gec olabilirmi?

Afitab_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2016
978
309
Kizlar hepinizin bayrami mubarek olsun demek istiyorum evvela ve ardindan sorum su olacak: bu ay doktorum daha yumurtlamadigimi soyledi ve 14 gun gecikmistim ozaman. Bugun 17.ci gunum ve yogun bir akintim var. Eve gelince adet oldum sandim. Malum bayram telasi ve yeni gelin olunca eve girmedim daha. Haliyle lavaboya da tek ogleyin girmistim.
Ayiptir soylemesi cok daraldim ve evde ovulasyon testi alamadan hemen lavaboya girdim ama olabilirmi sizce bugun ovulasyon. Ya da yumurtlama olmadiginda ne zaman kanamasi gelir insanin?? Yardimci olursaniz cok sevinirim. Varmi boyle yasayan? Ve pko var mi emin degilim ama galiba var diye dusunuyorum. Bu durumdaki arkadaslar ilk nasil ogrendiniz, veya adetinizde nasil bi duzensizlik olustu da ogrendiniz?

Gecikmeli oluyo adet. Eğer bugün yumurtlaman olduysa 14 gün sonra adet olırsun

Gecikmeli oluyo adet. Eğer bugün yumurtlaman olduysa 14 gün sonra adet olırsun
Pko lularda ama mutlak olarak yumurtlama oluyormu? Yani benim simdiye kadar her ay 28 gunde bir oluyordu ve bu da ovulasyon oldu demek degilmi? Pko'lu ya da pko mu deniyor olup ta boyle duzenli adet olan oluyormu?

Pko lularda ama mutlak olarak yumurtlama oluyormu? Yani benim simdiye kadar her ay 28 gunde bir oluyordu ve bu da ovulasyon oldu demek degilmi? Pko'lu ya da pko mu deniyor olup ta boyle duzenli adet olan oluyormu?
Bilmiyorum ama benim bu ay yumurtlama olmadı adet de olmadım henüz. 28 Günde bir adet oluyomuşsun pko olmayabilir belki

Bilmiyorum ama benim bu ay yumurtlama olmadı adet de olmadım henüz. 28 Günde bir adet oluyomuşsun pko olmayabilir belki
Tamam canim. Bn neden pko dan suphelendim. Cunku bu ay cok gecikti. Baya kilo da aldim bekarken de yilda en az 2 ay boyle duzensiz oluyordu 50+ gun adet olmadigim oluyordu. Bikere 68 gun saymistim hatta. O yuzden direk kendi kendime teshis koydum gibi bisey oldu. Simdi idrarla baksan ovulasyon testine cikarmiki? Bi denemek istiyorum aslinda:dua:

Tamam canim. Bn neden pko dan suphelendim. Cunku bu ay cok gecikti. Baya kilo da aldim bekarken de yilda en az 2 ay boyle duzensiz oluyordu 50+ gun adet olmadigim oluyordu. Bikere 68 gun saymistim hatta. O yuzden direk kendi kendime teshis koydum gibi bisey oldu. Simdi idrarla baksan ovulasyon testine cikarmiki? Bi denemek istiyorum aslinda:dua:
Bak bakalım 2 saat su içmeden. Buraya da at.

X