• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon acil yorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

pandaaa

🤲🏻♥️
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2.673
Puanlar
63
Kızlar ovulasyon testimi yorumlar mısınız adetim 5 gün geçmişti beta baktırdım 12 şubatta 0,75 çıktı adet olamadım diye dün adet söktürücüye yani tarlusal başladım bugün bembeyaz akıntım oldu aşırı. ovulasyon testi iki farklı markadan ayrı ayrı çektim 3 saat sıvı almadan yaptım testi bilen yardımcı olabilir mi şimdiden sonsuz teşekkürler 🙏🏻

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 224
Kızlar ovulasyon testimi yorumlar mısınız adetim 5 gün geçmişti beta baktırdım 12 şubatta 0,75 çıktı adet olamadım diye dün adet söktürücüye yani tarlusal başladım bugün bembeyaz akıntım oldu aşırı. ovulasyon testi iki farklı markadan ayrı ayrı çektim 3 saat sıvı almadan yaptım testi bilen yardımcı olabilir mi şimdiden sonsuz teşekkürler 🙏🏻
Bende ovülasyon testi ile hamile kaldım bazen reglden hemen sonrada yumurtlama oluyor yumurtlama gününü ve çatlama günlerini değerlendirmeniz gerekiyor

Siz tekrar bi gebelik testi yapın 🤷‍♀️

Bende ovülasyon testi ile hamile kaldım bazen reglden hemen sonrada yumurtlama oluyor yumurtlama gününü ve çatlama günlerini değerlendirmeniz gerekiyor
Yumurtlama günü zaten çatlama günü değil mi? Yumurtlama olduktan sonraki 24 saat önemli değil mi

Back
X