S seake Üye Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2024 611 169 18 33 Salı 13:44 Konu Sahibi Konu Sahibi seake #21 Coocoo .!.: Eki Görüntüle 3532711 Kızlar döngünün 21. Günü çubuk test ovülasyonda böyle gördüm 27-31 gün arası regl oluyorum son döngülerimi baz alırsak En son döngüm 27 gün sürdü Bu pik mi ? Nedir anlamadım bugün döngünün 24. günü dün yaptığım prodoctor testte aşağıda ekliyorum Bata tahminim 4-6 gün kaldı Yorumlar mısınız Eki Görüntüle 3532713 Genişletmek için tıkla... Pik olmak uzere canim bana oyle gibi geldi
Coocoo .!.: Eki Görüntüle 3532711 Kızlar döngünün 21. Günü çubuk test ovülasyonda böyle gördüm 27-31 gün arası regl oluyorum son döngülerimi baz alırsak En son döngüm 27 gün sürdü Bu pik mi ? Nedir anlamadım bugün döngünün 24. günü dün yaptığım prodoctor testte aşağıda ekliyorum Bata tahminim 4-6 gün kaldı Yorumlar mısınız Eki Görüntüle 3532713 Genişletmek için tıkla... Pik olmak uzere canim bana oyle gibi geldi
minikkalppbi Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Aralık 2024 84 25 3 27 Salı 13:47 Konu Sahibi Konu Sahibi seake #22 seake .!.: Hangi testle yaptin markasi ne belki düşük hcg algilamiyo olabilir Genişletmek için tıkla... Bugün ki ovulasyon testim. Gebelik testim Prodoctor Eklentiler IMG_6139.jpeg 81 KB · Görüntüleme: 16
seake .!.: Hangi testle yaptin markasi ne belki düşük hcg algilamiyo olabilir Genişletmek için tıkla... Bugün ki ovulasyon testim. Gebelik testim Prodoctor
S seake Üye Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2024 611 169 18 33 Salı 13:48 Konu Sahibi Konu Sahibi seake #23 minikkalppbi .!.: Bugün ki ovulasyon testim. Gebelik testim Prodoctor Genişletmek için tıkla... Bulabilirsen awox al canim 25 hcg algiliyo 25 den dusukse silik cikiyo
minikkalppbi .!.: Bugün ki ovulasyon testim. Gebelik testim Prodoctor Genişletmek için tıkla... Bulabilirsen awox al canim 25 hcg algiliyo 25 den dusukse silik cikiyo
Coocoo Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Ağustos 2023 1.392 837 43 Salı 13:54 Konu Sahibi Konu Sahibi seake #24 seake .!.: Pik olmak uzere canim bana oyle gibi geldi Genişletmek için tıkla... işte çok geç benim döngü sürem için ondan kafam karıştı pik oldu çatladı desek 22+14 = 36 gün oluyor
seake .!.: Pik olmak uzere canim bana oyle gibi geldi Genişletmek için tıkla... işte çok geç benim döngü sürem için ondan kafam karıştı pik oldu çatladı desek 22+14 = 36 gün oluyor
S seake Üye Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2024 611 169 18 33 Salı 13:55 Konu Sahibi Konu Sahibi seake #25 Coocoo .!.: işte çok geç benim döngü sürem için ondan kafam karıştı pik oldu çatladı desek 22+14 = 36 gün oluyor Genişletmek için tıkla... Bazen 2 kere yumurtlama yasananiliyor gebelik supheniz varsa tekrar test yapin ama bence yine de degerlendirin bugunleri
Coocoo .!.: işte çok geç benim döngü sürem için ondan kafam karıştı pik oldu çatladı desek 22+14 = 36 gün oluyor Genişletmek için tıkla... Bazen 2 kere yumurtlama yasananiliyor gebelik supheniz varsa tekrar test yapin ama bence yine de degerlendirin bugunleri
minikkalppbi Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Aralık 2024 84 25 3 27 Salı 18:01 Konu Sahibi Konu Sahibi seake #26 seake .!.: Bulabilirsen awox al canim 25 hcg algiliyo 25 den dusukse silik cikiyo Genişletmek için tıkla... Geçen ay benimkini 6 yken çıkardı awox gerçekten
seake .!.: Bulabilirsen awox al canim 25 hcg algiliyo 25 den dusukse silik cikiyo Genişletmek için tıkla... Geçen ay benimkini 6 yken çıkardı awox gerçekten
S seake Üye Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2024 611 169 18 33 Salı 18:29 Konu Sahibi Konu Sahibi seake #27 minikkalppbi .!.: Geçen ay benimkini 6 yken çıkardı awox gerçekten Genişletmek için tıkla... Cok korkuyorum biliyo musun negatiftir diye sevinemiyorum bile yalanci pozitifler yuzunden cok agladim her ay
minikkalppbi .!.: Geçen ay benimkini 6 yken çıkardı awox gerçekten Genişletmek için tıkla... Cok korkuyorum biliyo musun negatiftir diye sevinemiyorum bile yalanci pozitifler yuzunden cok agladim her ay
minikkalppbi Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Aralık 2024 84 25 3 27 Salı 19:41 Konu Sahibi Konu Sahibi seake #28 seake .!.: Cok korkuyorum biliyo musun negatiftir diye sevinemiyorum bile yalanci pozitifler yuzunden cok agladim her ay Genişletmek için tıkla... Evet çok iyi anlıyorum sizi, bende ilk defa geçen ay kimyasal yaşadım. Erken öğrenince de üzülüyor korkuyor insan
seake .!.: Cok korkuyorum biliyo musun negatiftir diye sevinemiyorum bile yalanci pozitifler yuzunden cok agladim her ay Genişletmek için tıkla... Evet çok iyi anlıyorum sizi, bende ilk defa geçen ay kimyasal yaşadım. Erken öğrenince de üzülüyor korkuyor insan
S seake Üye Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2024 611 169 18 33 Salı 19:47 Konu Sahibi Konu Sahibi seake #29 minikkalppbi .!.: Evet çok iyi anlıyorum sizi, bende ilk defa geçen ay kimyasal yaşadım. Erken öğrenince de üzülüyor korkuyor insan Genişletmek için tıkla... Gecmis olsun cok haklisiniz ama ogrensek stres ogrenmesek stres bizim cilemiz hic bitmiyor
minikkalppbi .!.: Evet çok iyi anlıyorum sizi, bende ilk defa geçen ay kimyasal yaşadım. Erken öğrenince de üzülüyor korkuyor insan Genişletmek için tıkla... Gecmis olsun cok haklisiniz ama ogrensek stres ogrenmesek stres bizim cilemiz hic bitmiyor