Normal bu koyulaşır silikleşir gayet normal herkeste olurSon hali bu kizlar
Eki Görüntüle 3531771
Evet benimde bat 12 Ocak koyulaşmaya başladı ovulasyon testim bugünkü buKizlar ben 28 aralıkta yumurtlama 29 da catlama gordum ve hepsini degerlendirdim. Pcos yok amh degerim 3.kusur doktor yumurta sayimin gayet iyi oldugunu soyledi kasimda rahim filmimi de cekildim. Yani bi sorun yok cok şükürovulasyonum dunden beri koyulasmaya basladi tekrar anlam veremedim yasayan var mi bat 14ocak Eki Görüntüle 3531770
Ay keske hamile ciksak bu isin icindenEvet benimde bat 12 Ocak koyulaşmaya başladı ovulasyon testim bugünkü bu
Keşke arkadaşım geçen ay bu şekilde hamile olduğunu anlamıştıAy keske hamile ciksak bu isin icinden
İnsallah bize de nasip olurKeşke arkadaşım geçen ay bu şekilde hamile olduğunu anlamıştı
Gebelik testi yaptiniz mi siz? Benim incecik belli belirsiz cizgi cikti ama guvenemiyorum…Keşke arkadaşım geçen ay bu şekilde hamile olduğunu anlamıştı
İnşallahhh, gebelik testi erken yapmaya korkuyorum geçen ay yaptım çok erken öğrendim ve değerler düştü kimyasal oldu.İnsallah bize de nasip oluraz kaldi ogrencez insallah
Ben daha hic hamilelik haberi alamadim kimyasaldan sonraki ay hamile kalan cokmus bence siz de hamilesinizİnşallahhh, gebelik testi erken yapmaya korkuyorum geçen ay yaptım çok erken öğrendim ve değerler düştü kimyasal oldu.
İnşallahhhh Allah nasip etsin isteyen herkese. Benimde ilkti kötü sonuçlansada hamile kalabildiğimi öğrenmek mutlu etti. Test yaparsanız benimle de paylaşın lütfenBen daha hic hamilelik haberi alamadim kimyasaldan sonraki ay hamile kalan cokmus bence siz de hamilesiniz
Cesaret edebilirsem sabah ilk idrarla yapmayi düşünüyorum bakalimİnşallahhhh Allah nasip etsin isteyen herkese. Benimde ilkti kötü sonuçlansada hamile kalabildiğimi öğrenmek mutlu etti. Test yaparsanız benimle de paylaşın lütfeniyi geceler
Cesaret edebilirsem sabah ilk idrarla yapmayi düşünüyorum bakalimgecmis olsun insallah guzel haberleri alirsiniz sizde bana haber verin aminnnnn cok amin iyi geceler
Bende haber vereceğimCesaret edebilirsem sabah ilk idrarla yapmayi düşünüyorum bakalimgecmis olsun insallah guzel haberleri alirsiniz sizde bana haber verin aminnnnn cok amin iyi geceler
Canim merhaba bu sabah ilk idrarla yapamadim ama hem test hem ovulasyon yaptim bakar misinBende haber vereceğim
Gebelikte hayali var gibi , ovulasyonda koyulaşacak gibi duruyor bugün yumurtlamanın kaçıncı günüCanim merhaba bu sabah ilk idrarla yapamadim ama hem test hem ovulasyon yaptim bakar misinEki Görüntüle 3532646 Eki Görüntüle 3532647
Catlamanin 9 yumurtlamanin 10Gebelikte hayali var gibi , ovulasyonda koyulaşacak gibi duruyor bugün yumurtlamanın kaçıncı günü
Benimde çatlamanın 10. Günü bugün gebelikte bişey çıkmadı ovulasyonda aynıCatlamanin 9 yumurtlamanin 10
Hangi testle yaptin markasi ne belki düşük hcg algilamiyo olabilirBenimde çatlamanın 10. Günü bugün gebelikte bişey çıkmadı ovulasyonda aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?