Aysunnn28 Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Aysunnn28 #1 Meraba kizlar , 1,5 yildir bebek istiyoruz fakat öle üstüne düsüocek bisi yapmadik bu ay ilk defa ovulasyon test kullanmaya basladim ... Buqün 13. günüm testi yaptim ... Fakat simdi yumurtlamis miyim yoksa dahada beklemelimiym ?? Nasil degerlendirmem gerekiyo söylermisinizzz ? Birde kullanip hamile kalanlarrr deneyimlerini yazarmi lütfen
Meraba kizlar , 1,5 yildir bebek istiyoruz fakat öle üstüne düsüocek bisi yapmadik bu ay ilk defa ovulasyon test kullanmaya basladim ... Buqün 13. günüm testi yaptim ... Fakat simdi yumurtlamis miyim yoksa dahada beklemelimiym ?? Nasil degerlendirmem gerekiyo söylermisinizzz ? Birde kullanip hamile kalanlarrr deneyimlerini yazarmi lütfen
krc05 everything is ok:) Kayıtlı Üye 25 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Aysunnn28 #2 foto yok? ikisi de aynı koyulukta ise 24-36 saat içinde yumurtanız çatlayacak demektir.
Aysunnn28 Popüler Üye Kayıtlı Üye 26 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Aysunnn28 #3 Bunlar testlerim Eklentiler image.jpg 102 KB · Görüntüleme: 78
Aysunnn28 Popüler Üye Kayıtlı Üye 26 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Aysunnn28 #4 Buda buqünün canimmm Eklentiler image.jpg 153 KB · Görüntüleme: 91