Hayırİkisini aynı koyulukta gördünüz mü daha önce?
Kızlar pozitifmi yunurtalama günümü yani anlıyamadım
İkinizinda daha pik değil aynı koyulukta veya daha koyu siz örnek atayimArkadaşlar Merhaba! Bu ay doktor takibinde ilaç kullandım yumurtam için bide soğan kürü yaptım doktorum perşembe günü yumurtan gayet güzel oldu dedi beklemiyordum dedi 17 km olmuş daha sonra değerlendir 3 gün pazartesi gel dedi ben de ovulasyın testi yaptım çatlamamı pik mı anlamadım yardımcı olur musunuz
Burda var mı sizceBu şekil olacak
Bu şekil olacak
Dün akşam yaptigimda boyleydiler iste 6. Gun6 gün pik gibi duruyor ilk 10 dk içinde bu şekilde ise değerlendir sonradan koyulaşma olmuş olabilir
İlk dakikalar böyleydi akşam o 6. Ci6 gün pik gibi duruyor ilk 10 dk içinde bu şekilde ise değerlendir sonradan koyulaşma olmuş olabilir
Pik bu değerlendir teste devam et siliklesene kadar yarın daha koyu cikarİlk dakikalar böyleydi akşam o 6. Ci
Az önce toplu atmıştım ya ordaki 6 gün bu test durdukça rengi değişmiş sadece bugün yaptığım da en son o topludaki testPik bu değerlendir teste devam et siliklesene kadar yarın daha koyu cikar
Ben çok geciktim ya bugün 52. gün doktora gittim birşey çıkmadı dün de pik görünce sasrdim bana progrstan verdi adet olmam için piki de gördüm napcam bilmiyorunPik bu değerlendir teste devam et siliklesene kadar yarın daha koyu cikar
Değerlendirme yapacaksın inşallah olur pcosnmu varBen çok geciktim ya bugün 52. gün doktora gittim birşey çıkmadı dün de pik görünce sasrdim bana progrstan verdi adet olmam için piki de gördüm napcam bilmiyorun
Büyük ihtimal öyle çünkü adetlerim düzensiz de pik gorduysem bu ilacı kullanırsam adet olmam miDeğerlendirme yapacaksın inşallah olur pcosnmu var
Dr danış canım bırak devam et diyemem bilemem yaniBüyük ihtimal öyle çünkü adetlerim düzensiz de pik gorduysem bu ilacı kullanırsam adet olmam mi
Bu ay geçsin ya napalim onca zaman geçti bir ay daha gitsinDr danış canım bırak devam et diyemem bilemem yani
Tercih senin belki vardır bunda bir hayırBu ay geçsin ya napalim onca zaman geçti bir ay daha gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?