Ovulasyan yardım

Goguslerim cok hassas kasıkta batma ve akntı var yumurtlama mı dollenme mi anlamıyorm

adetine kaç gün var canım ?? ne zaman adet oldun en son ve adet döngün nedir ?? ayy çok sordum ama başka türlü bilemem

adetine kaç gün var canım ?? ne zaman adet oldun en son ve adet döngün nedir ?? ayy çok sordum ama başka türlü bilemem
19nisanda oldum 2 3 gun surdu smdki adetim mayısın 14u 22i arası diye tahmn edyorm duzensz cunku bilemiorm ki

Degerlendriorz:) hafi inş bakalm siz ne zmndr ugrasıosnz yda var mı bebiş

olur inşallah canım denemelere devam :) bu 3. ayım benim.. 2 sene önce denemiştim 6-7 ay kadar olmayınca bırakmıştım yeniden başladım :) 6 yaşında bir oğlum var 2. yi istiyorum ben :)

olur inşallah canım denemelere devam :) bu 3. ayım benim.. 2 sene önce denemiştim 6-7 ay kadar olmayınca bırakmıştım yeniden başladım :) 6 yaşında bir oğlum var 2. yi istiyorum ben :)
Maşallah Allah bagıslasın benm daha ilk 6 aylık evlym bnde ama yeni basladık heycanlym:)))

Cnm mrb bnde senin gibiyim gec adet oluyorum bende pco var Dr ilaçla yumurtan büyür diyordu ama ven alamdım ilac yani bi kaç ay içşnde hamile kalamazsam giderim ovu testi île tam 26. Gün yumurtam çatladı belli snin kide öyle olur

Benim yumurtam çatlarken şiddetli bel agrısı karın agrısı oluyor kendini takip etsen anlarsın zaten akıntı biraz fazla oluyor dier gğnlere göre bu arada benim 2 yaşında kızım var ikincisini istiyorum
Maşallah Allah bagıslasın benm daha ilk 6 aylık evlym bnde ama yeni basladık heycanlym:)))[/

Doktordan cktm smdi pko varms biraz zor gornuyo dedi moralm yerle bir cok kotu oldm

canım bozma moralini.. pco olup hamile olan çok kişi var.. inofolic kullanmaya başla.. hem pco olanlar için yumurta oluşumuna yardımcı oluyor hem de folik asit. ayrıca çatlatma iğnesi var klomen kullananlar var... o şekilde hamile kalabilirsin.. sakın bozma moralini pco da olsan hamile kalman için birçok tedavi var.. yeter ki düzgün bir doktora git

İnofolic aldm dun kullanmya basladm cnm inş ole olur cok tsk

Kızlar ovulasyon testni ne zaman yapmya baslıoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…