- 21 Ocak 2025
- 18
- 13
- 3
- 29
Gidiyorum suan kan vermeye inşallah hayırlı haber alırım bu ani cok bekledikSen git bi kan ver canım çünkü bu test yanıltmasa hamilesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gidiyorum suan kan vermeye inşallah hayırlı haber alırım bu ani cok bekledikSen git bi kan ver canım çünkü bu test yanıltmasa hamilesin
Hadi hayırlısı canım banada haber verGidiyorum suan kan vermeye inşallah hayırlı haber alırım bu ani cok bekledik
Ayyy valla sen hamişsin git kan ver bi an önce attışı kontrol edersinEvet canım yaptım
Evet canım yaptım böyle çıktı
Kan sonucun ne oldu kuzumGidiyorum suan kan vermeye inşallah hayırlı haber alırım bu ani cok bekledik
Bekliyorum canım çıkmadı dahaKan sonucun ne oldu kuzum
Ay heycanlandımBekliyorum canım çıkmadı daha
Kan değerim 182 ciktiAy heycanlandım
Hadi gözün aydın canım pazartesi tekrar ver yükselme varmı diyeKan değerim 182 cikti
Ayy hayırlı olsun kuzum dikkat et kendine artık sağ salim kucağına almayı nasip etsin RabbimKan değerim 182 cikti
Amin inşallah degerim düşük mü kızlar sizceAyy hayırlı olsun kuzum dikkat et kendine artık sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Yok canım yeni olduğu için oyle iki gün sonra tekrarla güzel artış varsa doktora gidersınAmin inşallah degerim düşük mü kızlar sizce
Salı günü vericem kan bakalım artış inşallah çok güzel olurYok canım yeni olduğu için oyle iki gün sonra tekrarla güzel artış varsa doktora gidersın
İnşallah canım hayırlısıSalı günü vericem kan bakalım artış inşallah çok güzel olur
Bunu 2. Kan verişinde öğrenebilirsin kuzum anca artışa göre çünkü geç döllenme olabilir ilk değer pekte önemli değil tabi regl gecikmesinn 10 15. Gününde bi ihtimal düşük değer denebilirAmin inşallah degerim düşük mü kızlar sizce
Canım benim iki gün geçmişti kan verdiğimdeBunu 2. Kan verişinde öğrenebilirsin kuzum anca artışa göre çünkü geç döllenme olabilir ilk değer pekte önemli değil tabi regl gecikmesinn 10 15. Gününde bi ihtimal düşük değer denebilir
Normal kuzum sen 2 gün kan verdikten sonra artışa göre bak iyi mi kötümüCanım benim iki gün geçmişti kan verdiğimde
Öyle yapıcam canım dua edermisin bana da hayırlı sonuç alayım bugün kandilNormal kuzum sen 2 gün kan verdikten sonra artışa göre bak iyi mi kötümü
İnşallah kuzummmm inşallah sende bana dua et benimde olsun inşallahÖyle yapıcam canım dua edermisin bana da hayırlı sonuç alayım bugün kandil