Arkadaşlar ovulasyoh testimi attım. Adetim bittikten 2 gün sonra başladım bugun 1. Gün yanında hayalet çizgi var acaba yumurtam olmaya başlamış mı yoksa daha var mı olmasına . Bilen arkadaşlar lütfen yardımçı olsun:/ pko da var. Diyetisyene gidiyorum zayıflıyorum. Yinede yumurtamam olur mu
Arkadaşlar ovulasyoh testimi attım. Adetim bittikten 2 gün sonra başladım bugun 1. Gün yanında hayalet çizgi var acaba yumurtam olmaya başlamış mı yoksa daha var mı olmasına . Bilen arkadaşlar lütfen yardımçı olsun:/ pko da var. Diyetisyene gidiyorum zayıflıyorum. Yinede yumurtamam olur mu
Bu test vücudumuzdaki lh hormonunu ölçüyor. Lh hormonu hep var. Yumurtlama oldugu gun zirveye cikiyor. Bu nedenle o gun kopkoyu çıkıyor. Diger gunler silik çıkıyor. Yani ovulasyonda hep çift cizgi cikar. Bir de sabah idrariyla yapmayacaksiniz. Birkac saat beklemiş, sıvı tüketilmemiş ikinci idrarla yapin. Her gun ayni saatte yapmaya dikkat edin. Google gorsellerden bakin yumurtlama olan testlere. Ilk cizgiden bile koyu çıkıyor ikinci cizgi.