• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulaayon testi kizlar ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Viyanali589696

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2019
20
7
1
28
Merhaba kizlar yardiminiza ihtiyacim var 💞 ben hamile kalmak istiyorum reglm duzensiz oldugu icin tutturamıyorum simdi ovulasyon teslerinden aldims, nasil nezaman yapmam lazim ne aralikta 11 martta adetim basladi 15-16 mayis arasi bitti nezaman baslamam lazim yumurtlamam nezaman olur ne aiklikla nezaman iliskiye girmem lazim lütfen bilgisi fazla olanlar bi yardim edin cok istiyoruz bi bebegimiz olsun 💞 Rabbim olmayan herkese versin insAllah 💞

Canım öğlen 1 lle 4arası yapabilirsin ama yapmadan önce 1 saat önce sıvı tüketimini yapmaman lazım. Birde yumurtlamayı gördükten sonra 3 gün ilişki olucak yumurtlamayı gördükten sonra 1 kere daha test yapcaksın silik çizgi ciktıysa yumurta çatlamış demektir.silik cızgi değil de çift çizgi çıkarsa yumurtlaman devam ediyo demektir. Çatlasiya kadar test yap catlamayı gördükten sonra testi bırak testleri aynı saatte yapmaya özen göster Adetin biter bitmez başla bence teste ben öyle yapmıştım

Yumurtlama mayi gördükten sonra ilişki testin silik olursa catlama olduğunda da iki gün üst üste ilişki olsun canım bugün yumurtlama diyelim bugün ilişki hergun yine aynı saatte yukarıdaki ablanın dediği gibi şekile sonra o aynı eşit çizgi çıkarsa yumurtlama oluyo sonra teste devam et o ikinci çizgi soluk olunca çatlama olcak o gün de sonraki iki gün ilişki sonra testi tek çizgi çıkınca testi bırak 16 gün sonra Sabah ilk idrarla gebelik testi yap

Merhaba kizlar yardiminiza ihtiyacim var 💞 ben hamile kalmak istiyorum reglm duzensiz oldugu icin tutturamıyorum simdi ovulasyon teslerinden aldims, nasil nezaman yapmam lazim ne aralikta 11 martta adetim basladi 15-16 mayis arasi bitti nezaman baslamam lazim yumurtlamam nezaman olur ne aiklikla nezaman iliskiye girmem lazim lütfen bilgisi fazla olanlar bi yardim edin cok istiyoruz bi bebegimiz olsun 💞 Rabbim olmayan herkese versin insAllah 💞

yumurtlama günü iki cizgi aynı koyulukta olursa
çatlama günü de biri net ikinci soluk olursa ve sonraki 2 günü degerlendiri

Back