• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovula Erken Gebelik testi

pamuk musun nesin

Şimdiden başka zaman yok
Kayıtlı Üye
28 Mart 2020
21.310
1
64.648
548
Merhaba hanimlar, adet belirtilerimden farkli belirtiler yaşadığım icin buraya bir konu açmıştım. Göğüs hassasiyeti, turuncu pembe lekelenmeler, regl agrisi gibi agrilar, kremsi akinti vs. Bat 3 gun sonra. Dayanamadim erken gebelik testi aldirdim. Markasi ovula. Pek guvenemedim ama baska yoktu. Neyse testi yaptim. 10 dakika boyunca idrar hiç ilerlemedi. Tek cizgi bile olusmadi. Bu test bozuk dedim çöpe attim. Sonra icime kurt düştü 1 saat sonra falan cikardim. Çift çizgi oluşmuş. Kuruma cizgisi diye düşünüyorum. Ama yine de sormak istedim. Başına gelen var mi bu nedir diye. Daha once saatlerce bekleyen predictor erken testte boyle bir sey cikmisti. Ama bu o kadar az beklememisti. Kaset test yaptim dayanamayip. Dümdüz negatif çıktı. Butun bunlari aksam idrariyla yaptim. Fotograf da yukleyecegim. Yorum yazar fikir bilgi verirseniz cok sevinirim.

Eklentiler

• 20201107_231051.jpg
    20201107_231051.jpg
    152 KB · Görüntüleme: 909
Ben de gördum ama bilemedim. Ben bu erken gebelik testlerine pek güvenmiyorum iki defa pozitif gösterip negatif çıkmıştı benim. Inşallah vardır bata 10 gün mü vardı?

Sence kuruma cizgisi midir Mervişim?
Erken gebelik testinde ben de yalancı pozitifi aldım. Kuruma çizgisi bende hiç olmadı maalesef onu tanıyamıyorum. Erken gebelik testlerine gıcığım. Bi tık daha belirgin olmalıydı sanki. 12 gün geçtiyse yumurtlamadan ve gebelik varsa normalde bile çıkıyor. İnşallah ben yanılıyorumdur.

Erken gebelik testinde ben de yalancı pozitifi aldım. Kuruma çizgisi bende hiç olmadı maalesef onu tanıyamıyorum. Erken gebelik testlerine gıcığım. Bi tık daha belirgin olmalıydı sanki. 12 gün geçtiyse yumurtlamadan ve gebelik varsa normalde bile çıkıyor. İnşallah ben yanılıyorumdur.
Erkenlerden ben de nefret ediyorum ama almis bulundum bir kere :( ne hissettigimi cok iyi anlarsin. Bi sevindim bi agladim karmakarisik oldum. :( Ümidim de kirildi sanirim.

Merhaba hanimlar, adet belirtilerimden farkli belirtiler yaşadığım icin buraya bir konu açmıştım. Göğüs hassasiyeti, turuncu pembe lekelenmeler, regl agrisi gibi agrilar, kremsi akinti vs. Bat 3 gun sonra. Dayanamadim erken gebelik testi aldirdim. Markasi ovula. Pek guvenemedim ama baska yoktu. Neyse testi yaptim. 10 dakika boyunca idrar hiç ilerlemedi. Tek cizgi bile olusmadi. Bu test bozuk dedim çöpe attim. Sonra icime kurt düştü 1 saat sonra falan cikardim. Çift çizgi oluşmuş. Kuruma cizgisi diye düşünüyorum. Ama yine de sormak istedim. Başına gelen var mi bu nedir diye. Daha once saatlerce bekleyen predictor erken testte boyle bir sey cikmisti. Ama bu o kadar az beklememisti. Kaset test yaptim dayanamayip. Dümdüz negatif çıktı. Butun bunlari aksam idrariyla yaptim. Fotograf da yukleyecegim. Yorum yazar fikir bilgi verirseniz cok sevinirim.
Bende gördüm ikinci çizgiyi benim ilk testim de böyleydi hamileyken üstelik baya Bi sonra çıkmıştı inşallah vardır ya heyecan yapıyor insan 🤗🤭🤭🤭🤭🙆

Erkenlerden ben de nefret ediyorum ama almis bulundum bir kere :KK43: ne hissettigimi cok iyi anlarsin. Bi sevindim bi agladim karmakarisik oldum. :KK43: Ümidim de kirildi sanirim.
Ben o yalancı pozitif kadar üzülmedim hiç şimdiye dek. O yüzden bak olur da regl olursan. 3 5 gün gecikmeden asla yapma bir daha.

Back
X