Ovu testlerim koyuu hamile miyim??

Dilhansah

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2019
1.018
982
73
Arkadaşlar bu ay ovulasyon testi kullandım. 12.gün yumurtlamayı yakaladım. Koyulasıp silindikten 5 gün sonra tekrar koyulasma gördüm arada silikleşti ama dün ve bugün yine koyu reglime bir hafta var, belirtilerde yaşıyorum. Regle yakın Testleri böyle Koyu olupta hamileliğini öğrenen var mı

Ovulasyon testini mi söylüyorsunuz?

Canim ben bi video izledim ve ovu testi ile gebelik ogrenemez denmisti bence siz ikinci kez yumurtlamayinizi yakalamisiniz ama isterseniz bi gebelik testi yapin benim dusuncem yumurtalamadir

Canim ben bi video izledim ve ovu testi ile gebelik ogrenemez denmisti bence siz ikinci kez yumurtlamayinizi yakalamisiniz ama isterseniz bi gebelik testi yapin benim dusuncem yumurtalamadir
3 kez yumurtlamıs olucam ama bu mantıkla bide ilk yumurtladığım kadar asırı koyu olmadı hiç.

Gebelik varsa bile bu kadar erken dönemde koyu çıkmaz canım regline de varmış daha ama inşallah gebelik vardır

Soluk pembe çizgi görüyorum sankii?? Sizce?

Eklentiler

• 17182540-4A17-4EF1-B66F-073133340129.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…