Ovulasyon testini mi söylüyorsunuz?Arkadaşlar bu ay ovulasyon testi kullandım. 12.gün yumurtlamayı yakaladım. Koyulasıp silindikten 5 gün sonra tekrar koyulasma gördüm arada silikleşti ama dün ve bugün yine koyu reglime bir hafta var, belirtilerde yaşıyorum. Regle yakın Testleri böyle Koyu olupta hamileliğini öğrenen var mı
EvetOvulasyon testini mi söylüyorsunuz?
Canim ben bi video izledim ve ovu testi ile gebelik ogrenemez denmisti bence siz ikinci kez yumurtlamayinizi yakalamisiniz ama isterseniz bi gebelik testi yapin benim dusuncem yumurtalamadirArkadaşlar bu ay ovulasyon testi kullandım. 12.gün yumurtlamayı yakaladım. Koyulasıp silindikten 5 gün sonra tekrar koyulasma gördüm arada silikleşti ama dün ve bugün yine koyu reglime bir hafta var, belirtilerde yaşıyorum. Regle yakın Testleri böyle Koyu olupta hamileliğini öğrenen var mı
3 kez yumurtlamıs olucam ama bu mantıklaCanim ben bi video izledim ve ovu testi ile gebelik ogrenemez denmisti bence siz ikinci kez yumurtlamayinizi yakalamisiniz ama isterseniz bi gebelik testi yapin benim dusuncem yumurtalamadir
Himm anladim gebelik testiniz varsa elinizde sabah ilk idrarla yapin3 kez yumurtlamıs olucam ama bu mantıklabide ilk yumurtladığım kadar asırı koyu olmadı hiç.
Teşekkür ederimHimm anladim gebelik testiniz varsa elinizde sabah ilk idrarla yapin
İnşallah canımGebelik varsa bile bu kadar erken dönemde koyu çıkmaz canım regline de varmış daha ama inşallah gebelik vardır
İnşallahhh canım Allah razı olsunInşallah hamilesindir canım
Amin canım cümlesinden ❤İnşallahhh canım Allah razı olsun
Ben de gördüm çizgiyiSoluk pembe çizgi görüyorum sankii?? Sizce?
Ayy dimi dimiiBen de gördüm çizgiyi ☺
İnşallah vardır canımAyy dimi dimiiteşekkür ederim canımm
İnşallah canımmİnşallah vardır canımamin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?