Ovu testiyle ilgili eksik yada yanlış bildiklerinizi açıklamak istedim

Canım iki sorunda ilk sayfada net bi şekilde yazıyo. Koyuluk şart. Siliklik kadın vücudunda normal gösterge. Tamamını okumanı tavsiye ederim.

Canm ama 2.sorumda c ciZgisinden bahsediyorum da ondan sordum ben.
Afedersin uzun süredir kullanmadığımdan harfleri karıştırdım. Evet c de sıkıntı varsa testlerin hatalı olduğundan yada idrarın yanlış damlatılmasından kaynaklı olabilir.

Afedersin uzun süredir kullanmadığımdan harfleri karıştırdım. Evet c de sıkıntı varsa testlerin hatalı olduğundan yada idrarın yanlış damlatılmasından kaynaklı olabilir.
Estağfurullah.Peki tesekkur ederim canim. Benim idrardan heralde. Bazen normal koyuluktayken bazen çok silik çıkıyor.

Merhaba kızlar ,

Öncelikle çok güzel açıklama olmuş teşekkür ederiz, bu konuyla ilgili çok fazla bilgi kirliliği var insanın aklı karışıyor. 2,5 senelik evliyim ben de artık çocuk yapmaya karar verdim bundan önce hep korunduk ilk defa deneyeceğiz ben de bugün laboquik sipariş verdim hemen denemek istiyorum :) bugün regl 2. günüm , 3 nisanda testi yapmaya başlayacağım Sizlerin tecrübelerinden yararlanayım , bildiririm sonucu

Ne demek rica ederim, faydalı olabiliyorsam ne mutlu bana, rabbim inşallah sizede tez vakitte hayrlısıyla nasip eder bu duyguyu.

Arkadaslar adetime 3 gun var daha. Akintim sut beyazi gibiydi kac gundur sariya donustu. Bide belim agriyor kaslarima kramp giriyor. en cok sol tarafa. Meme hassasiyeti olurdu hep adetden once. Bide basim donuyo. Dun test yaptim ama negatifdi. Boyle olup da hamile olan varmi??

Bu konu ovulasyon testi ile ilgilidir.

merhaba kızlar ,

Kafam karıştı erken yumurtlama olabilir mi ? c çizgisi de silik olduğu için anlayamadım . 2 gün sonra yumurtlamam gerekiyordu normalde.

Ay ne zor bu işler be

Eklentiler

• ovu.jpg
    21,2 KB · Görüntüleme: 162
merhaba kızlar ,

Kafam karıştı erken yumurtlama olabilir mi ? c çizgisi de silik olduğu için anlayamadım . 2 gün sonra yumurtlamam gerekiyordu normalde.

Ay ne zor bu işler be
Testlerin pozitif değil. Ayrıca her ay aynı gün yumurtlama olmaz. Kendini tek bir güne şartlama. Konunun ilk sayfasını detaylıca okumanı öneririm.

Kızlar normalde de cok akıntısı olan biri olarak yumurtlama günümü anlayamıyorum testler beni strese sokuyor yapamıyorum calıstıgımdan düzenli ve bu ara grip oldugumdan atesim hep yüksek acaba yumurtlama baska ne belirti verir

Insallah benim ovulasyonumun ustunden 23 gunun icndeyim hala adet olmadim 8 gun once kanda baktirdim negatif sence gebelik ihtimali varmifir

Hamilelige demek istemedim canim gunum gecti kanda cikmadi daha adet olmadim sence hamilelik olma ihtimali varmi gec dollenme falan

3 ay üst üste kullandım 3. seferde tuttu, sanada nasip olur inşallah
Ne güzel açıklamışsıniz bende bu pazartesi yakaladim cift cizgiyi cumartesinden beri üst üste denedik bizde. bir gün durup bir gün deniyoduk bu sefer de böyle oldu yalnız şey sorucam pazartesinden sonra yine ara ara test yaptim bugün tek çizgi çıktı forumda okuduğum bazi yazilarda hamileysen eger silik çıkıp sonraki günlerde koyulasacagi yaziyordu simdi degilmiyim ben

Gebeliğin oluşma süresi en az 10 gün. 10-12 gün geçmeden tahlilde bile çıkmaz gebelik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…