Canım iki sorunda ilk sayfada net bi şekilde yazıyo. Koyuluk şart. Siliklik kadın vücudunda normal gösterge. Tamamını okumanı tavsiye ederim.Canm bisey sorabilirmiyim. Benim.ovu testlerim hesaplamalarimla hemen hemen ayni gunlerde koyulasiyor ama birincisi c den daha koyu cikmiyor cok fazla. Yani diger gunlere gore bariz koyu ama.bazi resimlerde gördüğüm gibi cden kopkoyu değil. Yinede pozitif kabul edebilirmiyim bunlari? Ikincisi ise bazen de c cizgisi baya acik renk oluyor bu testte sorun oldgnu falnmi gosterir yoksa bendemi? Ikiside silik cikiyor yani c neden koyulasmiyor tam olarak?
Canm ama 2.sorumda c ciZgisinden bahsediyorum da ondan sordum ben.Canım iki sorunda ilk sayfada net bi şekilde yazıyo. Koyuluk şart. Siliklik kadın vücudunda normal gösterge. Tamamını okumanı tavsiye ederim.
Afedersin uzun süredir kullanmadığımdan harfleri karıştırdım. Evet c de sıkıntı varsa testlerin hatalı olduğundan yada idrarın yanlış damlatılmasından kaynaklı olabilir.Canm ama 2.sorumda c ciZgisinden bahsediyorum da ondan sordum ben.
Estağfurullah.Peki tesekkur ederim canim. Benim idrardan heralde. Bazen normal koyuluktayken bazen çok silik çıkıyor.Afedersin uzun süredir kullanmadığımdan harfleri karıştırdım. Evet c de sıkıntı varsa testlerin hatalı olduğundan yada idrarın yanlış damlatılmasından kaynaklı olabilir.
Ne demek rica ederim, faydalı olabiliyorsam ne mutlu bana, rabbim inşallah sizede tez vakitte hayrlısıyla nasip eder bu duyguyu.Merhaba kızlar ,
Öncelikle çok güzel açıklama olmuş teşekkür ederiz, bu konuyla ilgili çok fazla bilgi kirliliği var insanın aklı karışıyor. 2,5 senelik evliyim ben de artık çocuk yapmaya karar verdimbundan önce hep korunduk ilk defa deneyeceğiz ben de bugün laboquik sipariş verdim hemen denemek istiyorum :) bugün regl 2. günüm , 3 nisanda testi yapmaya başlayacağım Sizlerin tecrübelerinden yararlanayım , bildiririm sonucu
Ne demek rica ederim, faydalı olabiliyorsam ne mutlu bana, rabbim inşallah sizede tez vakitte hayrlısıyla nasip eder bu duyguyu.[/QUOTE
Teşekkür ederim canım amin inşallah :) Bugün testler geldi çok heycanlıyım
Bu konu ovulasyon testi ile ilgilidir.Arkadaslar adetime 3 gun var daha. Akintim sut beyazi gibiydi kac gundur sariya donustu. Bide belim agriyor kaslarima kramp giriyor. en cok sol tarafa. Meme hassasiyeti olurdu hep adetden once. Bide basim donuyo. Dun test yaptim ama negatifdi. Boyle olup da hamile olan varmi??
Testlerin pozitif değil. Ayrıca her ay aynı gün yumurtlama olmaz. Kendini tek bir güne şartlama. Konunun ilk sayfasını detaylıca okumanı öneririm.merhaba kızlar ,
Kafam karıştıerken yumurtlama olabilir mi ? c çizgisi de silik olduğu için anlayamadım . 2 gün sonra yumurtlamam gerekiyordu normalde.
Ay ne zor bu işler be
Bende ovu testi killaniyorum senin kacincida oldu kac kere kullndinBende laboquick kullandım ve gebe kaldım. İnşallah sizinde umduğunuz gibi sonuçlanır. Çok sağol canım güzel dileklerin için.
3 ay üst üste kullandım 3. seferde tuttu, sanada nasip olur inşallahBende ovu testi killaniyorum senin kacincida oldu kac kere kullndin
Ona bişey demem imknsz. Sadece kader kısmet.Insallah benim ovulasyonumun ustunden 23 gunun icndeyim hala adet olmadim 8 gun once kanda baktirdim negatif sence gebelik ihtimali varmifir
Ne güzel açıklamışsıniz bende bu pazartesi yakaladim cift cizgiyi cumartesinden beri üst üste denedik bizde. bir gün durup bir gün deniyoduk bu sefer de böyle oldu yalnız şey sorucam pazartesinden sonra yine ara ara test yaptim bugün tek çizgi çıktı forumda okuduğum bazi yazilarda hamileysen eger silik çıkıp sonraki günlerde koyulasacagi yaziyordu simdi degilmiyim ben3 ay üst üste kullandım 3. seferde tuttu, sanada nasip olur inşallah
Gebeliğin oluşma süresi en az 10 gün. 10-12 gün geçmeden tahlilde bile çıkmaz gebelik.Ne güzel açıklamışsıniz bende bu pazartesi yakaladim cift cizgiyi cumartesinden beri üst üste denedik bizde. bir gün durup bir gün deniyoduk bu sefer de böyle oldu yalnız şey sorucam pazartesinden sonra yine ara ara test yaptim bugün tek çizgi çıktı forumda okuduğum bazi yazilarda hamileysen eger silik çıkıp sonraki günlerde koyulasacagi yaziyordu simdi degilmiyim ben