Ovu testiyle ilgili eksik yada yanlış bildiklerinizi açıklamak istedim

Aynisi bendede oldu dun ilk defa yaptim saat 11 de bide bugun yaptim az once dunku daha belirgindi ama cook dikkat edilmesi bise var hem saat hemde sivi alimi onkar cok etkilio ondn yarin tekrar yapcm bu saatlerde ve siviyi azaltcm cunku birazda olsa koyulasmasi lazim bence hesabıma gore 6 gun var ovulasyona

Öncelikle hayırlı olsun cmaım Rabbim sağlıkla hayırla kucagına almayı nasip etsin insallah. Cok guzel açıklayıcı bir yazı olmus Allah razı olsun

Kizlar en ustteki adetin son gunu yani cuma gununkiydi saat 12ye dogru yaptim. onun altindaki dun 16.30da yaptim ve en alttaki 2 tanenin usttekini bugun 12.ye dogru yapip alttakini simdi yaptim. amca yarin doktoruma sorabilecegim ve cuma degerlendirmem gerekiyordu sanirsam fakat adetim dun sabah bitti. benim birdahaki adetime su anda 15 gun kaldigi icin birdaha yumurtam gelismez diye dusunuyorum. bilgisi olan yardimci olabilirmi?

Eklentiler

• 20161204_151240.jpg
    34,1 KB · Görüntüleme: 196
Canım peki dün ilişki oldumu olmadıysa bu gece olsun kaçırmış olmazsın ovu gününü
Dün olmadı bu sabh oldu aksam tekrarlasam mı iliskiyi ben hiç bisi anlamadım geçen ayda böyle olmustu silik görmüstüm ertesi gün daha silik olunca heralde önceki gün oldu kaçırdım die düsünmüstüm bu ayda böyle oldu

Canım sabah oldu isr akşam tekrarlama yatın sabah olsun derim

Tesekur ederım canm ellerıne saglık unutmuşum burayı o zaman testlere devam kurallarıyla

Tsk

Kizlar nolursunuz yardimci olun. Ovulasyon testi yaptim boyle cikti. ne anlamam gerekiyor bundan. Negatifmi?

Eklentiler

• IMG-20170318-WA0009.jpg
    18,8 KB · Görüntüleme: 173
Bn bebegını
cnm hafıf silik çıksa bıle sansın var yumurtan catlıyor demektır

Bn bebegını

cnm hafıf silik çıksa bıle sansın var yumurtan catlıyor demektır
Yanlış yönlendirmeyin lütfen, ovu testinde silik çizgi yumurtlama anlamına gelmez. Lütfen ilk sayfadaki bilgileri okuyun.

Yanlış yönlendirmeyin lütfen, ovu testinde silik çizgi yumurtlama anlamına gelmez. Lütfen ilk sayfadaki bilgileri okuyun.
Canm bisey sorabilirmiyim. Benim.ovu testlerim hesaplamalarimla hemen hemen ayni gunlerde koyulasiyor ama birincisi c den daha koyu cikmiyor cok fazla. Yani diger gunlere gore bariz koyu ama.bazi resimlerde gördüğüm gibi cden kopkoyu değil. Yinede pozitif kabul edebilirmiyim bunlari? Ikincisi ise bazen de c cizgisi baya acik renk oluyor bu testte sorun oldgnu falnmi gosterir yoksa bendemi? Ikiside silik cikiyor yani c neden koyulasmiyor tam olarak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…