Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha pik olmamış gibi
6 aralıktan sonra silikleştiDaha pik olmamış gibi
Bu innovita testleri nedense benim kafamı karıştırıyor laboquickin kaset testlerini öneririm bende kullanıyordum onlar pikse pik yoksa da zaten net şekilde silik çıkarıyordu6 aralıktan sonra silikleşti
O markayı deneyim bu bitince. Gerçekten tuhaf yani sürekli bi net bi silik çıkarıyorBu innovita testleri nedense benim kafamı karıştırıyor laboquickin kaset testlerini öneririm bende kullanıyordum onlar pikse pik yoksa da zaten net şekilde silik çıkarıyordu
Evet evet kafa karıştırıyor bu test ile yapılanlara bakınca kafa karışıyor silikte koyu gibi de ama anlaşılmıyorO markayı deneyim bu bitince. Gerçekten tuhaf yani sürekli bi net bi silik çıkarıyor
Bu ay da sonuç almazsam o markayı deneyeceğim. Ama inşallah hamile kalırım da gerek kalmaz. Teşekkür ederim canımEvet evet kafa karıştırıyor bu test ile yapılanlara bakınca kafa karışıyor silikte koyu gibi de ama anlaşılmıyor
İnşallah inşallahBu ay da sonuç almazsam o markayı deneyeceğim. Ama inşallah hamile kalırım da gerek kalmaz. Teşekkür ederim canım
Geçen ay kullandım beni yanılttı çokO markayı deneyim bu bitince. Gerçekten tuhaf yani sürekli bi net bi silik çıkarıyor
İnnovita mı yanılttı canımGeçen ay kullandım beni yanılttı çok
Evet canım. Geçen ay bana bozukları denk geldi herhalde anlamadım çoğunu koyu çıkarttı .İnnovita mı yanılttı canım
Ay yapmamak en iyisi galiba. Boşuna stresEvet canım. Geçen ay bana bozukları denk geldi herhalde anlamadım çoğunu koyu çıkarttı .
Evet hem iyi yanı var hemde kötü tarafı. Yaparken bile insan stres oluyor. Bu ay yaptım pik gördüm ama başka bir daha yapmayı düşünmüyorum.Ay yapmamak en iyisi galiba. Boşuna stres
Hadi inşallah sonuç alırsınEvet hem iyi yanı var hemde kötü tarafı. Yaparken bile insan stres oluyor. Bu ay yaptım pik gördüm ama başka bir daha yapmayı düşünmüyorum.
İnşallah canımHadi inşallah sonuç alırsın