• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovu testi ve akintisi yardim lutfen !!

Lilla17

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
17
Puanlar
3
Merhaba kizlar Benim anlamadigim ovu testi ile yumurta aki akintintisi ayni zamanda olmuyor soyle yani ben 28 gunde adet goruyorum duzenli ovu testi her zaman duzenli 12 gunde positiv cikiyor ama yani yumutlama 14 gun cok beyaz sulu akintim oluyo ve yumurta aki akintisi 16 Veya 17 gunde geliyo normalmi bu

Akıntıyla yakalamak zor dedikleri bu işte canım.
Bazen önce veya sonrada gelebilir akıntı.

Akıntıyla yakalamak zor dedikleri bu işte canım.
Bazen önce veya sonrada gelebilir akıntı.
Cok tessekkur ederim cevabin icin kimse bisey yazmior yardimci olmuyor yani hangisi dogru oluyor 12 gunde pozitif olan test'mi yoksa sonradan gelen akintimi yumurtlama ne zaman olmus oluyo ?

Cok tessekkur ederim cevabin icin kimse bisey yazmior yardimci olmuyor yani hangisi dogru oluyor 12 gunde pozitif olan test'mi yoksa sonradan gelen akintimi yumurtlama ne zaman olmus oluyo ?

Canım işte onun bi netliği yok.
Bazen önce geliyor bazen sonra.
Mesela benim bu ay 2 kere bildiğin ovulasyon akıntısı oldu hemde fazla miktarda.
Kesin oldu dedim. Ama testte çıkmadı.
Yumurta oluşmadı bile bu ay bende.
En garantisi teste bakmak
Doğru olan test yani

Canım işte onun bi netliği yok.
Bazen önce geliyor bazen sonra.
Mesela benim bu ay 2 kere bildiğin ovulasyon akıntısı oldu hemde fazla miktarda.
Kesin oldu dedim. Ama testte çıkmadı.
Yumurta oluşmadı bile bu ay bende.
En garantisi teste bakmak
Doğru olan test yani
Canim cok soru sormus olucam ama bu konuda hic bisi bilmiyorum son bi soru yani test pozitif olunca kesin yumurta olusmus oluyormu?

Doğru olan testin yani
Canim cok soru sormus olucam ama bu konuda hic bisi bilmiyorum son bi soru yani test pozitif olunca kesin yumurta olusmus oluyormu?

Evet.
İkisi de koyu olduğu zaman yumurta oluştu demek.
O günü ve 3 günü değerlendirin.

Back