Gebeliğe Hazırlık Ovü testi kullananlar yardım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

narmie

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2018
127
75
28
arkadaşlar merhaba.
Ovü testi kullanmayı bi türlü beceremiyorum. Bu ay 2. Kez kullanmaya başladım. Sizce aşağıda atacağım görselde 13 ve 14 yazanlar pozitif mi? Ben biraz daha koyulaşır diye o gün ilişkide bulunmadım. Ama şuanda hiç 2. Çizgi gözükmüyor. Acaba onlar ovü günümüydü

Eklentiler

• 2123F4F4-124C-433A-AF53-A81EAA941A68.jpeg
    82,1 KB · Görüntüleme: 63
Laboquick galiba bn de onu kullandm bu markada çok bi koyuluk olmuyor ovu.da o gün yumurtlama günündü cnm. Öncesi ve sınrasını değerlendirdysen yine de az da olsa şansın var .

Laboquick galiba bn de onu kullandm bu markada çok bi koyuluk olmuyor ovu.da o gün yumurtlama günündü cnm. Öncesi ve sınrasını değerlendirdysen yine de az da olsa şansın var .
Evet o marka sadecd sonrasını değerlendirdim. çok üzüldüm gerçekten.

14'ü degerlendirmen gerekirdi. Clear blue al gülen surat yorumlamana gerek kalmaz.

Çift çizgi gördükten hemen ertesi gün denediyseniz ihtimal yuksek

Al benden de o kdr cnm. Bende bu ay ilk defa ovu test deniyorum hic tecrübem yok. Hergün düzenli yaptim 2. Çizgi silik cikiyordu.. 2 gün önce yaptığım test koyu çıktı resimde olduğu gibi ve dün tekrar yaptim bu sefer 2. Çizgi hiç belli bile değil. Bi anlam veremedim

Eklentiler

• 20181029_204027.jpg
    145,4 KB · Görüntüleme: 43
  • 20181030_194007.jpg
    133 KB · Görüntüleme: 53
Canım senin yumurtan çatlamış gibi gözüküyor. Tabi diğer günlerdeki görsellerini de değerlendirmek lazım. Sadece bunlara bakarak anlaşılmaz.

Zaten çift çizgi koyu çıktıktan sonraki gün silikleşir. Çift çizgiyi (2 çizgi eşit aynı koyulukta) gördüğünüz günü ve ertesi günü değerlendiriniz

Sizinki çok belli. Bende tam koyu olmadığından koyulaşır diye bekledim ama sonra tamamen silik oldu. Sizin testinizde laboquick mi?

Bende laboquick kullanıyorum iyi markadır. Tahminim kadınların %90 ı bu markayı kullanıyor:) Güvenebilirsiniz. Sağlıkla hamile kalırsınız inşallah
Amiiiin canım inşallah
Bende laboquick kullanıyorum iyi markadır. Tahminim kadınların %90 ı bu markayı kullanıyor:) Güvenebilirsiniz. Sağlıkla hamile kalırsınız inşallah
Amiiiiiin canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…