- 2 Aralık 2023
- 51
- 13
- 8
- 32
- Konu Sahibi marisaltnts
-
Anladım yorumunuz için teşekkürler o zaman daha koyu olması gerekirOvulasyon testiyle öğrenmedim ama pozitif gördüğümde merakımdan ovulasyon testi yapmıştım. Pik çıkmıştı, t çizgisi c çizgisinden oldukça koyuydu adetime 1 gün kala.
Herkeste aynı olacak diye bir şey yok sonuçta gebelik testi değil yine de umutsuz olmamak gerekirAnladım yorumunuz için teşekkürler o zaman daha koyu olması gerekirumutlanmayım yine
Çatlamanız 2 gün önce olduysa şu an hamilelik çıkmaz kan verseniz bile çıkmazHanımlar merhaba Reglime beş gün var bu ay ovu takibi yaptım çatlama oldu iki gün önce fakat bugün testim böyle çıktı normal mi henüz gebelik testi yapmadım ve bu ay afedersiniz beyaz su gibi akıntım ve sadece bel ağrım var yorumlar mısınız rica etsem?
Anladım yorumunuz için teşekkürler o zaman daha koyu olması gerekirOvulasyon testiyle öğrenmedim ama pozitif gördüğümde merakımdan ovulasyon testi yapmıştım. Pik çıkmıştı, t çizgisi c çizgisinden oldukça koyuydu adetime 1 gün kala.
bugünkü ovu testim de böyle çıktı daha koyu bakabilir misiniz?Çatlamanız 2 gün önce olduysa şu an hamilelik çıkmaz kan verseniz bile çıkmaz
Yukarda arkadaşın yazdıgını okuyunca farkettim dikkatli okumamışım yazdıgınızı. Çatlamanız yeni olduysa gebelik öğrenmeniz mümkün değil üstünden en az 11-12 gün geçmesi gerekiyor boşuna test yapıp kendinizi üzmeyinAnladım yorumunuz için teşekkürler o zaman daha koyu olması gerekirumutlanmayım yine
bugünkü ovu testim de böyle çıktı daha koyu bakabilir misiniz?
Bugünde böyle çıktı koyu
neden gebelik testi yapmıyorsunuz kuzum?Bugünde böyle çıktı koyu3 gün kaldı regle
Korkuyorumneden gebelik testi yapmıyorsunuz kuzum?
Umutlandırmak istemem ama sanki çizgi var gibi adet günü tekrarlayın bence ben korkuyorum yapamıyorumEki Görüntüle 3491210
Kızlar merhaba adete 3 gün var soft diye bir erken gebelik testi ile yaptım 2 dk içinde belirdi bu şekilde oldu sizce gebelik var mıdır ayın 7 sinde çatladı yumurtam doktora kontrole gittiğimde o gün catlayacagini söylemişti çatlamak üzere değerlendir demişti değerlendirdik sizce varmı ?
Keşke test yapsanız daha net anlardiniz hayırlısı olsun size deUmutlandırmak istemem ama sanki çizgi var gibi adet günü tekrarlayın bence ben korkuyorum yapamıyorumovü yapıyorum oda 3 gündür koyu çıkıyor anlamadım gitti tekrar mı yumurtladım
İnşaallahKeşke test yapsanız daha net anlardiniz hayırlısı olsun size deinşallah güzel sonuçlar aliriz
AminnİnşaallahAllah isteyen herkese nasip etsin tez zamanda hayırlısıyla
Sizde gebelik var mı yaptığınız test yumurtlama zamanınız mı ?neden gebelik testi yapmıyorsunuz kuzum?
valla benimki regle 4 gün kala böyle çıktığında hamileydimKorkuyorummayısta kimyasal yaşadım yine aynı olur diye gebelik testi yapmak istemiyorum sizce neden böyle çıkıyor ovü yeniden mi yumurtlama oldu
yok gebeyim. regle 4 gün kala böyle çıktı ovulasyon testim. aynı gün gebelik testi yaptım pozitif çıktıSizde gebelik var mı yaptığınız test yumurtlama zamanınız mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?