• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovritelle sonrası ağrı bilgisi olan yazabilir mi?

imaSEC

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2024
30
0
1
24
Merhaba kızlar ileri derecede pcosluyum 7 aydır bebek tedavisi görüyorum ayın 19 da adet gördüm 20 sinde yani adetin ikinci günü doktora gittim ve doktorum klomen+femara verdi zaten 7 aydır kesintisiz femara+ klomen kullanıyorum ama bu ay ekstra adetin 3. Günü dekort iğne vuruldum ve bir tane yumurtam gelişti 20 mm oldu dün çatlatma iğnesi ovritelle vuruldum bu benim 2. Ovritelle vurunuşum geçen defa böyle ağrılarım olmamıştı iğnenin vurulduğu yer yani enjeksiyonun girdiği yer hafif ağrı özellikle yere oturup kalkarken sanki içimde bir şey batıp ağrıyor ve hafif mide bulantım rahatsız etmiycek şekilde de bel ağrım var yaşayan oldu mu acaba

Merhaba. ben de 8 aydır klomen ve ovitrelle tedavisi görüyorum. her ay ovitrelle vurmuş biri olarak mide bulantısı olabiliyor. Eğer damara denk geldiyse iğne canınız yanmış olabilir hatta biraz sertleşmiş de olabilir iğne vurduğunuz yer. ama bel ağrısı hemen olmuyor..

Merhaba. ben de 8 aydır klomen ve ovitrelle tedavisi görüyorum. her ay ovitrelle vurmuş biri olarak mide bulantısı olabiliyor. Eğer damara denk geldiyse iğne canınız yanmış olabilir hatta biraz sertleşmiş de olabilir iğne vurduğunuz yer. ama bel ağrısı hemen olmuyor..
Ay kötü bir şey mi acaba

Telaş etme, muhtemelen iğnenin girdiği yerdendir ama doktora yazabiliyorsan yaz tabi şikayetini. vücuda yeni bir hormon yükledin mide bulantın çok normal

Back
X