14 gün canım benı de bugun 12. Gün test yaptım negatif cumartesi tekrarlıcamArkadaşlar iğnenin dokuzuncu günü bugün. Hamileliğinizi kaçincı gün öğrendiniz doktorum bana bu konuda bir şey söylemedi. Beklemek çok zor. Deneyimli olanlardan cevap bekliyorum
Bel ağrım var ve karnım ağrıyor biraz akıntı bence siz 14. Gun yapın testDoktorunuz 12.gün mü test yapın dedi acaba herhangi bi belirtiniz var mı
Haktan hayırlısı canım Rabbim nasip etsin isteyen herkeseBennde bel ve kasık ağrım var iki gündür onceki hamileligimde de agrilarim oluyordu öğrenmeden önce o zaman haftaya haftaiçi yapayım daha iyi olur
Genelde 2 hafta sonra test yapın diyorlar 14 gün sonra adet olman gerekiyor çünkü ben 17.gün adet oldumArkadaşlar iğnenin dokuzuncu günü bugün. Hamileliğinizi kaçincı gün öğrendiniz doktorum bana bu konuda bir şey söylemedi. Beklemek çok zor. Deneyimli olanlardan cevap bekliyorum
Ben 14.gün test yaptım belli belirsiz ikinci çizgi çıktı ama işte 17.gün adet başladı kişiye göre değişir belki bilemiyorumGenelde 2 hafta sonra test yapın diyorlar 14 gün sonra adet olman gerekiyor çünkü ben 17.gün adet oldum
Kacinci gununuz oluyor bugunKesinlikle erken yapmayın. Ben bu ay erkenden başladım testlere ki doktorum battan 1 gün sonra test yapmamı söylemişti. Yarın bat günüm düne kadar pozitif görüyordum , bugünse negatif ...
Aslinda en sagliklisi kan testiBen 14.gün test yaptım belli belirsiz ikinci çizgi çıktı ama işte 17.gün adet başladı kişiye göre değişir belki bilemiyorum
Şuan erken ama bence 1 hafta daha beklemelisinAslinda en sagliklisi kan testi
İlaç ve iğnenin etkisiyle de pozitif çıkabilirŞuan erken ama bence 1 hafta daha beklemelisin
İlişkiden sonraki 13. Günüm. Düne kadar hep pozitif gördüm , bugünse negatif. Testi erken yapınca iğne etkisi ile pozitif oluyor .Kacinci gununuz oluyor bugun
Beklerim canim artik ne yapalim :))Şuan erken ama bence 1 hafta daha beklemelisin
Demekki 13.gune kadar ilac etkisi surebiliyor siz kan testini yaptirmayi dusunuyor musunuzİlişkiden sonraki 13. Günüm. Düne kadar hep pozitif gördüm , bugünse negatif. Testi erken yapınca iğne etkisi ile pozitif oluyor .
Yarın sabah gebelik testi yapıcam evde, minik bir çizgi görürsem eğer kan testine gidicem.Demekki 13.gune kadar ilac etkisi surebiliyor siz kan testini yaptirmayi dusunuyor musunuz
Ignenin etkisi gecince negatif gosteriyor idrarda hcg hormonunun artmasi icin catlamadan sonra 10 12 gun falan gecmesi gerekiyor sanirm ondan idrarda belli olmuyordur erken oldugu icinYalnız ben bakıyorum bayanlar yazmışlar “çatlatma iğnesinin 10. Günü test yaptım negatif çıktı” diye. . Benim aklımı karıştıran bu, ben ilişkinin 12. Günü yapmıştım erken gebelik testini pozitifti . 13. Günü yaptım normal kaset test negatif...
Bakalım yarın sonuç nasıl çıkacak. Malesef pek umudum yok. Kasık ağrısı , göğüs hassasiyeti düne kadar yaşadığım şeylerdi.Ignenin etkisi gecince negatif gosteriyor idrarda hcg hormonunun artmasi icin catlamadan sonra 10 12 gun falan gecmesi gerekiyor sanirm ondan idrarda belli olmuyordur erken oldugu icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?