- 25 Aralık 2024
- 15
- 1
- 1
- 31
- Konu Sahibi perimasali00
Ovitrelle vuruldun Ignenin 15.ci gunu kahverengi siyaha calan bi akintim var daha önce başina gelen oldumu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirlisi olsun hakkinizdaGeldi ve adet oldum. Benım 10. Gün basladı 7 gun fılsn surdu
Aynen canım bu ay ogne olmadan sadece famera ıle yoluma devam ediyorumHayirlisi olsun hakkinizda
Test yaptınızmı varsa artık cıkarHayirlisi olsun hakkinizda
Yani hic kanamam yok o kadarki pede degigiyo ve siyah renkli ins hakkimizda hayirlisi olsunAynen canım bu ay ogne olmadan sadece famera ıle yoluma devam ediyorum
Umarım senınkı yerlesme kanamasıdır
Yani bu kanama olmadan once yaptim negatiftiTest yaptınızmı varsa artık cıkar
Benim 15. Gun igneyi ilk defa kullandim hafif akintim var bazen siyah bazen kahve rengiYa kızlar bugün 17. Günüm test negatif ama hala regl olmadım böyle birşey yaşayan varmı? Doktor pazartesiye kadar olmazsan kan testi ver dedi
Benim şeffaf akıntım var sadece hiç leke dahi gelmiyor testler negatif umudum yok ama niye böyle oldu anlamıyorumBenim 15. Gun igneyi ilk defa kullandim hafif akintim var bazen siyah bazen kahve rengi
Ben 19.Gün oldum olabiliyor hatta adet gunumude bırgün gecmiştiYa kızlar bugün 17. Günüm test negatif ama hala regl olmadım böyle birşey yaşayan varmı? Doktor pazartesiye kadar olmazsan kan testi ver dedi
Lekelenmem başladı zaten gelir büyük ihtimalle artık. Genelde 15 16 da olmuşlar ya o yüzden endişe ettim. Teşekkür ederim yanıtınız içinBen 19.Gün oldum olabiliyor hatta adet gunumude bırgün gecmişti
Bıraz yogun adet olabiliyor endıse etmeyınLekelenmem başladı zaten gelir büyük ihtimalle artık. Genelde 15 16 da olmuşlar ya o yüzden endişe ettim. Teşekkür ederim yanıtınız için
Tamamdır beta baktırdım akşam üzeri 0 cıktı. Lekelenme başladı zaten bakalım öbür aya iniallah. Siz gebe kalabildiniz mi?Bıraz yogun adet olabiliyor endıse etmeyın
Yok canım gecen ay denedım olmadı bunay da sadece famera ve sogan. Suyu ıle devam edecegimTamamdır beta baktırdım akşam üzeri 0 cıktı. Lekelenme başladı zaten bakalım öbür aya iniallah. Siz gebe kalabildiniz mi?
inşallah güzel sonuçlar alırızYok canım gecen ay denedım olmadı bunay da sadece famera ve sogan. Suyu ıle devam edecegim