• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

O27102013y

Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2021
30
2
6
Arkadaşlar merhaba ben ayın 4 ünde ovitrelle vuruldum doktor bana ilaçlar verdi peşine çocuk tutunsun diye kullanıyorum bugün 8. Günüm ağrılarım anca anca kesiliyor çok ağrım olmuştu akşama doğru yine kötü oluyorum kaçıncı günde test yaptırmam gerekiyor bide ilk iğnem bu 2 seneyi geçti çocuk olmadı hiç bir problemimiz de yok allaha şükürler olsun sağlıklıyız hamile kalanlar varmı ovitrella ile lütfen bilgi verirmisiniz.

Bende ayın 4ünde iğne oldum ve hala daha kasık ağrılarım devam ediyo bu normal bi durummuş pazartesi günü test yapıcam

Arkadaşlar merhaba ben ayın 4 ünde ovitrelle vuruldum doktor bana ilaçlar verdi peşine çocuk tutunsun diye kullanıyorum bugün 8. Günüm ağrılarım anca anca kesiliyor çok ağrım olmuştu akşama doğru yine kötü oluyorum kaçıncı günde test yaptırmam gerekiyor bide ilk iğnem bu 2 seneyi geçti çocuk olmadı hiç bir problemimiz de yok allaha şükürler olsun sağlıklıyız hamile kalanlar varmı ovitrella ile lütfen bilgi verirmisiniz

Bugünlerde adet ağrısı gibi ağrıların gibi ağrılar olabilir . Ben 27 aralıkta vuruldum şuan gebeyim çok şükür rabbim hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin

Bugünlerde adet ağrısı gibi ağrıların gibi ağrılar olabilir . Ben 27 aralıkta vuruldum şuan gebeyim çok şükür rabbim hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
Evet adet olcakmışım gibi ağrılarım oluyor ama aradada iğnenin ağrısı da var kasıklarım da ilk günlerdeki gibi akşamları daha kötü oluyor bedenim yorgun bitkin oluyom ve çok uyku problemimoldu sürekli uyumak yatmak istiyom bide göğüslerimde ağrı var sertleşme gibi

Herkese merhaba; ben adet sonrası 5 gün klomen tedavisi gördüm 10 ocakta da ovitrella vuruldum ve çok şiddetli bel ve alt karın ağrım var ve kasıklarım çok ağrıyor önceki günler bu kadar ağrım olmamıştı benzer durumu yaşayanlar var mı aranizda bilgi verirseniz çok sevinirim, teşekkürler şimdiden 😊🌼

Back