Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde dun 10. Gunumdu kanda 2.4 cikti cok uzuldm ama doktorum daha belli olmayacagini soledi .progesttan kullaniyordum sakin birakma devam et dediBayanlar ben 27 sinde catlatma ignesi vuruldm vuruldgum gun dahil 12. Gun ama test yapsam cikarmi veya eger tuttyysa bi belirti olmasi mecburimi ?
Benimde 1.5 yildir olmuyor benmde artk umudum hic kalmadi ama cogu kiside genelde belli oluyor diyo 12 13 gun de felan diyorlar ama blmytm benide cumartesi icin cagrdi beklemek de zor umudu olmamak daBenimde dun 10. Gunumdu kanda 2.4 cikti cok uzuldm ama doktorum daha belli olmayacagini soledi .progesttan kullaniyordum sakin birakma devam et dedi
31’de iğne yapmıştım bugün test yaptım 51.27 çıktı hamile miyim bilmiyorumm ama inş ikimizde hamişizdirBayanlar ben 27 sinde catlatma ignesi vuruldm vuruldgum gun dahil 12. Gun ama test yapsam cikarmi veya eger tuttyysa bi belirti olmasi mecburimi ?
Hamilesindr igne etkisi gecmstr benim bugun 18. Gunum hala regl olmadm cumartesi gttm kalinlasma var rahimde dedi test istedi negatf cikti olmazsan sali tekrar gel dedi yarn tekrar gtcm isin ucunda ne cikack bende cok merak edym31’de iğne yapmıştım bugün test yaptım 51.27 çıktı hamile miyim bilmiyorumm ama inş ikimizde hamişizdir
Hamilesindr igne etkisi gecmstr benim bugun 18. Gunum hala regl olmadm cumartesi gttm kalinlasma var rahimde dedi test istedi negatf cikti olmazsan sali tekrar gel dedi yarn tekrar gtcm isin ucunda ne cikack bende cok merak edym
29 kasımda çatlatma iğnesi oldum bende adetime 2 gün vardı kahverengi lekelenme oldu her zaman kinden az adet olurum bugün 3.günüm hala kahverengi leke geliyor sizce üstüne görme olabilir miBenimde dun 10. Gunumdu kanda 2.4 cikti cok uzuldm ama doktorum daha belli olmayacagini soledi .progesttan kullaniyordum sakin birakma devam et dedi
Üzülme canım Allahım hayırlısı versin bende perşembe gidecem doktora 3. Denememiz olacakBilmyrm canm benm maslef 3. De olmadi simdi doktordan geldm asilama yapcaz ddi
Klomen bazı vücutlara ilkinde ve herkesde de 3.aydan sonra rahim kalınlaşması yapıyorBilmyrm canm benm maslef 3. De olmadi simdi doktordan geldm asilama yapcaz ddi
Tesekkur ederm asilama yapalim dedi doktrmz asilama asamasi icin klomen denedik tekrar regl 6. Gunu malesef 13 olms iki gun sonra tekrar gtcm buyumezse asilama yapamam dedi gerginim malesef bu yüzdenKlomen bazı vücutlara ilkinde ve herkesde de 3.aydan sonra rahim kalınlaşması yapıyor
bu da bebeğin tutunmasına engel bir durum
ama hala devlette defalarca özellerde de 5 6 kere bu ilacı kullanıyorlar ilginç...
sanırim devlet bunu karşılıyor diye
ama muadillerini araştırın gerekse parasıyla alın yada doğal yöntemler deneyin apitera gibi yumurta yine olusuyor
bilginiz olsun diye paylaştim..
bende yenı iğne oldum daha dün suan beklemedeyım senın son durumun neTesekkur ederm asilama yapalim dedi doktrmz asilama asamasi icin klomen denedik tekrar regl 6. Gunu malesef 13 olms iki gun sonra tekrar gtcm buyumezse asilama yapamam dedi gerginim malesef bu yüzden
Ben bugun gttm doktora asilamada igneden 1 gun sonra asilama yapilmasi gerekiyorms 15 di yumurta bu kdar olmasni beklemyrdk 21 olms dedi bende sasrdm o yuzde bugun yapmam lazim igneyi ama yarin labaratuvar kapali yapamam asilama o yuzden dedi bu ay da catlatma deneyelim dedi yapti igneyi banada bugun hayrlisi olsnbende yenı iğne oldum daha dün suan beklemedeyım senın son durumun ne
cnm bende gunduz hic uyumazken illa bi ogle uykusu na yatiyorum ve goguslerim sis.. ama igneden de olabilir yazio hertaraf da ben bugun 11 inci gundeyim halen poszitif testim ve sanki ufak bi artis var cizginin kizarmasinda ..resim yukleyemiyorumBenim de 8. Günüm bende de var hala çizgi senin başka belirtin var mı ben uykudan gözümü açamıyorum geçen ay da iğne oldum hiç böyle olmadı bir de bu sabah akıntım ve kasık ağrılarım başladı ama adet ağrısı gibi değil yumurtlama ağrısı gibi çok merak ediyorum geçmiyor günler