Ovitrelle ve klomen kullanıp görülen belirtiler ve hamile kalmak

mhryvv

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2025
9
1
1
25
Arkadaşlar merhabalar. Bende adetimin 3. Gününden itibaren 5 gün klomen kullandım ve biri 19mm biri 18 mm iki yumurtam gelişmişti çok şükür ve geçtiğimiz cuma günü de ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum. İğneyi olduktan sonraki 2. Günümden itibaren inanılmaz derecede karnımda şişlik oluştu, ateş basmaları ve bunların ikisi de hala daha da devam ediyor. Kasıklarımda ağrı oluyor ve ara ara da batma oluyor. İlişki esnasında da inanılmaz bir baskı hissediyorum ve bu da canımı acıtıyor. Daha çok erken olduğu için herhangi bir şekilde test yapmadım. Burda okuduğum eski yazılan şeyler beni korkutuyor. Ya yumurtalarım çatlamadıysa ya kiste döndüyse vs diye. Bu yöntemle hamile kalan arkadaşlarım varsa eğer bana gördükleri belirtileri yazabilirler mi acaba düşünmeden duramıyorum çünkü

Ilacin etkisi olabilir bendede yapiyodu kasiklarda ağrı. Progestan falan kullaninca da goguslerde hassasiyet yapiyor yani. Belirtilerle hic belli olmaz. 2 asilama yaptirdim butun belirtileri yasadim ve negatifti. Ovitrelleyi 2 kez kullandim yani. Test yaparsan silik pozitif görebilirsin yalanci pozitif çıkarır. 12. gunden onde yapmani tavsiye etmem

Anladım teşekkür ederim. Umarım benim tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…