Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iğne 7 gün sonra vücuttan atılıyormuş canım.ben 20.günü yapmıştım benimde silikti ama hamileydim.kan tahlili yaptır yada sabah idrarınla yenile testiinşallah vardır bebiş.Ben catlatma ignemin 12.gunu fortune diye gebelik testiyle hayalet gibi bir cizgi gordum bugun 14.gun ve bebetime testiyle yaptim gene silik olustu hamile olsam netlesrmydi bu silik igne yuzunden mi sizce.?
İns canim hemen kan tahlili yaptirmak istemyorum..dogru soyluyosn hic sabah idrariyla denemedm ki.yarin bi de ole deneyeyim.iğne 7 gün sonra vücuttan atılıyormuş canım.ben 20.günü yapmıştım benimde silikti ama hamileydim.kan tahlili yaptır yada sabah idrarınla yenile testiinşallah vardır bebiş.
bende ozaman akşam üstü yapmıştım silikti canım.burda bi arkadaşta yapmış 12 13 14 gnler silikmiş ama hamileymiş.İns canim hemen kan tahlili yaptirmak istemyorum..dogru soyluyosn hic sabah idrariyla denemedm ki.yarin bi de ole deneyeyim.
OYLE YAPIOLAR BEN DENEMEDIM DAHA VAR BENIM BANADA DUA EDIINbende ozaman akşam üstü yapmıştım silikti canım.burda bi arkadaşta yapmış 12 13 14 gnler silikmiş ama hamileymiş.
bence hamile olma ihtimalin çok yüksek. kanda yaptırmak için de erken değil. yani bir şey varsa kesin çıkar. ben de 12-14. günler arasında kan tahlili yaptırmıştım çıkmıştı. merak ediyoruz. paylaşırsan seviniriz.Ben catlatma ignemin 12.gunu fortune diye gebelik testiyle hayalet gibi bir cizgi gordum bugun 14.gun ve bebetime testiyle yaptim gene silik olustu hamile olsam netlesrmydi bu silik igne yuzunden mi sizce.?
canm silik çıkmasına rağmen tam çatlatma iğnemin 15.günü adet oldum..bugün beşnci günüm kist olup olmadığını öğrenmek için doktora gittim kist de oluşmamış.bence hamile olma ihtimalin çok yüksek. kanda yaptırmak için de erken değil. yani bir şey varsa kesin çıkar. ben de 12-14. günler arasında kan tahlili yaptırmıştım çıkmıştı. merak ediyoruz. paylaşırsan seviniriz.
Canim obcelikle mrb umarm hamilesndr bnde catlatma ignesi oldum bugun 9. Gunum sabh test yaptm ama 2. Cizgi hic yok hani dyolr ya igneden cift cizgi cikr bnm ckmadi acaba test icin erken mi yokaa ne biliyimBen catlatma ignemin 12.gunu fortune diye gebelik testiyle hayalet gibi bir cizgi gordum bugun 14.gun ve bebetime testiyle yaptim gene silik olustu hamile olsam netlesrmydi bu silik igne yuzunden mi sizce.?
Canm ben ondan bir ay sonra kendiligimden hamile kaldim doktor klomen diger aya etki etmistir demisti.umarim sende en kisa surede hamile kalirsinCanim obcelikle mrb umarm hamilesndr bnde catlatma ignesi oldum bugun 9. Gunum sabh test yaptm ama 2. Cizgi hic yok hani dyolr ya igneden cift cizgi cikr bnm ckmadi acaba test icin erken mi yokaa ne biliyim
inş canm adetime 3 gn var sayıyorum gnleriCanm ben ondan bir ay sonra kendiligimden hamile kaldim doktor klomen diger aya etki etmistir demisti.umarim sende en kisa surede hamile kalirsin