• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovitrelle ve idrarda gebelik

bmbm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2014
1.747
1.525
133
merhaba arkadaşlar. klomenle 23.5 mm tek yumurtam vardı. 27 haziran akşamı ovitrelle vuruldum. bugün iğne gününü de sayarsak 12. gün. ben dayanamadım 10 11 ve 12. günlerde idrar testi yaptım ve hepsinde 2. çizgiyi gördüm. aşırı silik değildi. belliydi. hatta 2 gündr gün ortasında yapıyorum sabah israrıyla değil. bu sonuç iğnenin etkisi midir. bu ay da hamile kalamazsam rahim filmine gidiyorum :(( 1 yıl önce boş gebelik yaşadım. 3 ay önce kimyasal gebelik. bi,r türlü tutturamadık

merhaba arkadaşlar. klomenle 23.5 mm tek yumurtam vardı. 27 haziran akşamı ovitrelle vuruldum. bugün iğne gününü de sayarsak 12. gün. ben dayanamadım 10 11 ve 12. günlerde idrar testi yaptım ve hepsinde 2. çizgiyi gördüm. aşırı silik değildi. belliydi. hatta 2 gündr gün ortasında yapıyorum sabah israrıyla değil. bu sonuç iğnenin etkisi midir. bu ay da hamile kalamazsam rahim filmine gidiyorum :KK43:( 1 yıl önce boş gebelik yaşadım. 3 ay önce kimyasal gebelik. bi,r türlü tutturamadık
şuan hamilemisin canım merak ettim.bende iğne vuruldum 9.günüm bugün.dilerim olumlu sonuç almışsındır.

şuan hamilemisin canım merak ettim.bende iğne vuruldum 9.günüm bugün.dilerim olumlu sonuç almışsındır.
evet hamileyim. iğnenin 12. günü kanda 94 çıktı. sonra 4 güne bir tekrar ettim. katlayarak yükseldi. en son kalp atışını duyduk. 5 hafta sonra kontrole çağırdı. az kaldı bekliyorum :) umarım senin de olumlu sonuçlanır.

GÜNAYDIN KIZLARRR
yardımcı olursanız sevinirim ben bu ay o kadar umutluydum ki daha önce hiç olmaya şey olmuştu hemde hiç farkında olmadan mesela adetimden tam 19 gün sonra göğüslerimde aşırı hassasiyet olmustu bide gece 2 defa bel ağrısıyla uykumdan uyandım son 4 gündür felanda idrarım acayip kokuyor anlamadım neredeyse 2 yıldır çocuk istiyoruz ve bunlar hiç olmamıştı ama bugun adet günümdü sabah kalktım hecanla test yaptım ama hayalet çizgi bile yok...

evet hamileyim. iğnenin 12. günü kanda 94 çıktı. sonra 4 güne bir tekrar ettim. katlayarak yükseldi. en son kalp atışını duyduk. 5 hafta sonra kontrole çağırdı. az kaldı bekliyorum :) umarım senin de olumlu sonuçlanır.
çok sevindim canım.bende boş gebelik yaşadım 4-5 ay önce oda klomen ve çatlatma iğnesiyle olmuştu.şimdi tekrar aynı yöntemi denedik.bugün 10.gün inşallah bende mutlu haberi alırım.ama test yaptırmaya korkuyorum adet gününün geçemesini beklesemmi yoksa bende iğnenin 12.günü falan yaptırsammı kan testi kararsızım.:(((

GÜNAYDIN KIZLARRR
yardımcı olursanız sevinirim ben bu ay o kadar umutluydum ki daha önce hiç olmaya şey olmuştu hemde hiç farkında olmadan mesela adetimden tam 19 gün sonra göğüslerimde aşırı hassasiyet olmustu bide gece 2 defa bel ağrısıyla uykumdan uyandım son 4 gündür felanda idrarım acayip kokuyor anlamadım neredeyse 2 yıldır çocuk istiyoruz ve bunlar hiç olmamıştı ama bugun adet günümdü sabah kalktım hecanla test yaptım ama hayalet çizgi bile yok...
ben artık hç bir belirtinin belirti olmadığına inananlardanım canım.galiba birazda psikolojik yaşıyoruz :(adet günün 2-3 gün geçince sabah idrarınla tekrarla canım.inşallah vardır bebiş.bi sorununuz var mı peki?

ben artık hç bir belirtinin belirti olmadığına inananlardanım canım.galiba birazda psikolojik yaşıyoruz :KK43:adet günün 2-3 gün geçince sabah idrarınla tekrarla canım.inşallah vardır bebiş.bi sorununuz var mı peki?
Aynen bencede hic bi belirti belirti degil hic bir sorun yok tum doktorlar ayni seyi soyluyo bu ayda olm as zsa asilama yapilacak bi sorun olsa ona gore care ararsin en azindan bilirsin

Aynen bencede hic bi belirti belirti degil hic bir sorun yok tum doktorlar ayni seyi soyluyo bu ayda olm as zsa asilama yapilacak bi sorun olsa ona gore care ararsin en azindan bilirsin
aynen öyle canım bizede hiç bir sorun yok dediler ama olmayınca olmuyor.hayırlısı Allahdan.

Siz ne zamndir istiyosunuz herhangi bisey y à ptiniz mi
canım biz 17 ay denedik ama peş peşe denenmiş aylar değildi.18.denemede klomen ve çatlatma iğnesiyle ilk denemede hamile kaldım.ama boş kese nedeniyle kürtaj oldum.kürtajdan sonra 3 ay korunduk.2 aydır doğal denedik olmadı şimdi tekrar çatlatma iğnesi vuruldum.3 yıllık evliyiz.1 yıl kendimiz istemedik.

canım biz 17 ay denedik ama peş peşe denenmiş aylar değildi.18.denemede klomen ve çatlatma iğnesiyle ilk denemede hamile kaldım.ama boş kese nedeniyle kürtaj oldum.kürtajdan sonra 3 ay korunduk.2 aydır doğal denedik olmadı şimdi tekrar çatlatma iğnesi vuruldum.3 yıllık evliyiz.1 yıl kendimiz istemedik.
Ayni bizim gibimisiniz sizde bizfr basta istemdik simdi olsun diye dualar ediyoruz

Bende ilk defa bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım, bugün iğnenin 10. günü sabırsızlıkla bekliyorum inşallah olumlu sonuç alabilirim.

Bende ilk defa bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım, bugün iğnenin 10. günü sabırsızlıkla bekliyorum inşallah olumlu sonuç alabilirim.
ben ilk denemede hamile kalmıştım canım inşallah sende kalırsın ama benim boş kese oldu kürtaj oldum.kaç yumurtan gelişti?

ben ilk denemede hamile kalmıştım canım inşallah sende kalırsın ama benim boş kese oldu kürtaj oldum.kaç yumurtan gelişti?

Benim 1 yumurtam gelişti inşallah isteyen herkes bebeğine kavuşur. Beklemek çok zor, çok sabırsızlanıyorum :) bir yandan test alıp yapmak istiyorum bir yandan beklemeliyim diyorum.

çok sevindim canım.bende boş gebelik yaşadım 4-5 ay önce oda klomen ve çatlatma iğnesiyle olmuştu.şimdi tekrar aynı yöntemi denedik.bugün 10.gün inşallah bende mutlu haberi alırım.ama test yaptırmaya korkuyorum adet gününün geçemesini beklesemmi yoksa bende iğnenin 12.günü falan yaptırsammı kan testi kararsızım.:KK43:((
benim de ilk hamileliğim boş gebelikti. tam bir yıl sonra hamile kalabildim. çatlatma iğnesinin 14. günü kanda kesin sonuç çıkıyor. idrarda test yaptığında hemen 2. çizgi beliriyosa kesin hamilesindir. inşallah herkes hamile kalır.. ben şuan hamileyim ama hep tedirginim. insan bir kere bile olumsuzluk yaşasa içinde hep bir tedirginlik oluyo. boş gebelik aslında tamamen bir şanssızlıkmış yani tekrarlama olasılığı çok düşük.

arkadaşlar buarada hamile kaldığım ay şöyle bir şey yaptım ben. doktor çatlatma iğnesinden sonra ilişki bir gün ara tekrar ilişki bir gün ara önerdi ama ben uymadım. 3gün peşpeşe ilişki bir gün ara tekrar ilişki ondan sonra da hiç olmadı. bir de ilişkiden sonra yarım saat civarı yatardım. bu sefer 1 saat dolmadan kalkmadım. etkili olmuş mudur bilmem ama paylaşayım dedim.

benim de ilk hamileliğim boş gebelikti. tam bir yıl sonra hamile kalabildim. çatlatma iğnesinin 14. günü kanda kesin sonuç çıkıyor. idrarda test yaptığında hemen 2. çizgi beliriyosa kesin hamilesindir. inşallah herkes hamile kalır.. ben şuan hamileyim ama hep tedirginim. insan bir kere bile olumsuzluk yaşasa içinde hep bir tedirginlik oluyo. boş gebelik aslında tamamen bir şanssızlıkmış yani tekrarlama olasılığı çok düşük.
öyleymiş canım ama ben yaptırmaya korkuyorum :(aynen öyle bikez olumsuz olunca tedirginlik bitmiyo.inşallah sağ salim kucağına alırsın canım.

Back