- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.391
- 158
- Konu Sahibi p a t u l i
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evt ama nerdeyse aynı koyulukta12. günde geçiyor etkisi canım
Canım burda da ben :) azıcık daha sabretmemiz gerekiyo. Hala iğne etkisidir ama gerçek sonucu da en geç 3-4 gün sonra verir bence artıkOvitrelle kullandm iğne gününü saymazsak 6. Gün ve 9. Gün test yaptım iğnenin etkisi daha fazla geçmiş olması gerekmezmiydi?
CanımmmmCanım burda da ben :) azıcık daha sabretmemiz gerekiyo. Hala iğne etkisidir ama gerçek sonucu da en geç 3-4 gün sonra verir bence artık
Hep gülelim gülerek bekleyelimCanımmmmgüldürdün beni valla
beklemedeyim artık
![]()
Ya ben senin o sonradan olduğun iğneyi anlamadım ne olduğunu adını hatırlıyomusun25 tem. da igne yaptm. hep pozitif kanda ve idrarda. bgn regl oldm. bat 3 gun gecmisti. 4 gundeydm bgn
rogestan icerikli bi igne cnm. catlatma ignesi degilmis.Ya ben senin o sonradan olduğun iğneyi anlamadım ne olduğunu adını hatırlıyomusun
Ama nasıl olur o halde ya inanamıyorump
rogestan icerikli bi igne cnm. catlatma ignesi degilmis.
Ama nasıl olur o halde ya inanamıyorum
Nasip değilmiş canım. Üzme sakın kendini. Senin durumun biraz farklı gibi oldu zaten, kimyasal gebeliğe benzettim ben ama bilemeyiz tabi. Artık bu ay gelir inşallah bebişinbelki herkeste faridir. sizlerin olsn ins
hayirlisi cnm. o kdr testler. kan tahlilleri saka gibiNasip değilmiş canım. Üzme sakın kendini. Senin durumun biraz farklı gibi oldu zaten, kimyasal gebeliğe benzettim ben ama bilemeyiz tabi. Artık bu ay gelir inşallah bebişin
Evet böylesini görmemiştim hiç ama hayırlısı canımhayirlisi cnm. o kdr testler. kan tahlilleri saka gibi