Aa niye hic baktirmadi acaba amh? Tedavi icin gittigimde ilk butun degerleride gormek istedi benim doktorum. Ben kendim demistim bende pko olabilirmi diye, gorunurde birseyin yok demisti, kist filan yok bende. Kilomda yok, adetlerimde duzenlidir. Tuylenmem var ama bak, bende onu hic pkoya baglamiyordumAmin inşallah canım. Ben amh baktırmadım henüz doktorum istemedi hiç. Yumurtalıklarımdaki kistik yapılardan anlıyorlar hemen. Malesef bu saç rengi göz rengi gibi genetik bir şey bunu değiştiremeyiz diyor doktorum ama daha iyi bir hale sokabilirmişiz. Zayıflamak düzenli yürüyüş demeli ve sağlıklı beslenme ile etkisi azalabilirmiş. Kilo vermeye çalışıyorum iste verdim bir 5 kilo yaklaşık bir aydır tartılmadım 2 kilo daha vermiş olabileceğimi düşünüyorum inşallah vermişimdirsende diğer belirtiler var mı tüylenme aşırı kilo alıp verme şaç dökülmesi gibi?
Bayağı sıkıntı çekmişsin canım geçmiş olsun. İnşallah sonu selamet olur güzel haber olur.Aa niye hic baktirmadi acaba amh? Tedavi icin gittigimde ilk butun degerleride gormek istedi benim doktorum. Ben kendim demistim bende pko olabilirmi diye, gorunurde birseyin yok demisti, kist filan yok bende. Kilomda yok, adetlerimde duzenlidir. Tuylenmem var ama bak, bende onu hic pkoya baglamiyordumdemek ondan oluyomus. Bide sac dokulmesi ben kendimi bildim bileli hep sacim dokulur, oda mi pko’ya bagli
Sende kilo varmi ozaman?
Biz ortlama 1,5 senedir cocuk istiyoruz, 1 sene doldugunda doktora gittik, dermoid kistim cikti ilk muayenede benim 6 cm buyuklugunde. Onun ameliyatini oldum 2. Ayda. Gebelige engel degil demisti doktorum ama yinede temizlensin demisti gebe kalmadan, cok sukur iyi huylu cikti onuda atlattim. Sonra rahim agzimda yaram vardi, ameliyatimdan 1,5 ay sonra onu dondurduk. Ameliyat esnasinda cocuk istiyorum diye tuplerinede bakalim demislerdi hazir narkozluyken, sag tupumden gecis saglayamislardi. Ona cok uzulmustum ama diger ozele gittigim doktorum cok rahatlatir beni surekli, bisey olmaz filan diyodu.
sonra artik kendiliginden deneyelim dedi doktorum tedavisiz, bence olucak boyle dedi, neyse 2 ayda oyle denedik yine olmadi, bende skildim artik tedaviye baslamak istiyorum dedim. Rahim filmi cektirdim tedavimin 2. Ayinda echomarda. Kapali olan sag tupumu orda actilar bu ay istecokkk uzun oldu herseyi anlattim amaa benim hikayemde boylee insan beklemekten cok skiliyor ama baska caremizde yokk, ama umudum hep var. Hicc kotu dusunmedim olmayacak filan diye.
Haha yaa aynen yaa tarti skintili oluyor, benimde esim rejimde onun yuzunden surekli acikta tarti tartiliyosun ister istemez surekliBayağı sıkıntı çekmişsin canım geçmiş olsun. İnşallah sonu selamet olur güzel haber olur.
Evet saç dökülmesi de pkoya bağlı malesef. Tüylenmede aynı şekilde.
Ben evlendiğimde 61 62 kilo arasındaydım evlendikten 1 buçuk sene sonra bi durdum böyle gitmez dedim martta diyetisyene gittim 73.5 olmuştum. Bu arada boyum da kısa 157 falandüşün yani baya tontik oldum. Sonra diyetisyen ile birlikte bir kaç kilo verdim memlekete gitmem gerekti tabi memlekette verdiğimiz yarısını geri aldım dikkat etmeme rağmen. Şimdi kendi kendime aralıklı oruç tutarak vermeye devam ediyorum. En son tartıldığımda 67 kiloydum bir ay önce. Eşim eve tartı almaya karşı sabah akşam tartılıp kendini sıkıntıya sokacaksın biliyorum diyor. Ve haklı dabence bir iki kilo daha vermişimdir diye düşünüyorum
Kaç yıllık evlisin canım kaç yaşındasın birde?
24 yaşındayım bende canım Eylül sonunda 2. Yılımız dolacak Allahın izniyle ❤Haha yaa aynen yaa tarti skintili oluyor, benimde esim rejimde onun yuzunden surekli acikta tarti tartiliyosun ister istemez surekliama isteyince verirsin yaa bence, birazda dikkat ettikten sonra..
Benim boyum var 1.79 kilomda 67. Evlendigimde 62 kiloydum. Ameliyatimdan sonra aldim 4/5 kiloyuda niyeyseyasim 27 benim. 12. Ayda 3 sene olucak evleneli Sizinki nasil?
Merhaba.öncelikle İnşallah tutmuştur. Ben aşılama yaptırdım. Klomen, Ovitrelle, gonapeptil ile gebelik sağladım ben de. 6 temmuzda aşılama yapıldı. 16 temmuzda erken gebelik testinde çift çizgi ile ve aynı zamanda kanda çok sınır olarak 5,19 ile öğrendim. 20 temmuzda yani bayramın 1. Günü Çamaşırımda leke görüp genital bölgemi sildiğimde pespembe bir akıntı ile karşılaştım. Sanki sulu bOya gibiydi. Hemen acile gittim kimyasal Sandım. 2 gün boyunca o pembe leke geldi benden. Yerleşme kanamasıymış meğersem. Hemen progestana başladı doktor. bir daha leke filan gelmedi çok şükür.
Yani kısaca iğneden 16, aşılamadan 14 gün sonra yerleşme kanaması yaşadım.
Merhaba benimde dün bata 7 gün kala yaptığım test silik çıktı prodoctor marka herkes kötü diyor bugün kan vericem ama olumsu yorumları okuyunca kötü oldum senin kaç gün kala çıkmıştı canımProdoctor (predictor değil) 20 ₺ bi şey. 3 senedir ara ara kullandığım bir test. asla yanıltmadı.
merhaba. Ben takribi 5-6 gün önce öğrenmiş oldum.Merhaba benimde dün bata 7 gün kala yaptığım test silik çıktı prodoctor marka herkes kötü diyor bugün kan vericem ama olumsu yorumları okuyunca kötü oldum senin kaç gün kala çıkmıştı canım
anladım canım bugün kan vericem inş yanıltmaz beni testmerhaba. Ben takribi 5-6 gün önce öğrenmiş oldum.
Merhaba. Kahve leke gelirken adet sancısı oldu mu?Yok canım akıntı değildi normal açık kahve leke hatta regl sandım çünkü ondan sonra kırmızıya döner benim ama dönmedi
Evet canım oluyordu adet olacağım sandım hattaMerhaba. Kahve leke gelirken adet sancısı oldu mu?
Anladım. Ya o kadar zor Bi süreç ki gerçekten kafayı yememek elde değil. Şu an ovitrelle sonrası 17. Günüm baya adet sancısı çekiyorum kesin regl oldum dedim ve damla damla kahve rengi leke geliyor. Artarsa hayaller yine hüsranEvet canım oluyordu adet olacağım sandım hatta
Anlıyorum seni canım aynı yollardan ben de geçtim rabbim ne zaman derse o zaman olur test yapmadın mı 17. Gün diyorsun varsa çıkarAnladım. Ya o kadar zor Bi süreç ki gerçekten kafayı yememek elde değil. Şu an ovitrelle sonrası 17. Günüm baya adet sancısı çekiyorum kesin regl oldum dedim ve damla damla kahve rengi leke geliyor. Artarsa hayaller yine hüsran. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Kanama arttı şu anAnlıyorum seni canım aynı yollardan ben de geçtim rabbim ne zaman derse o zaman olur test yapmadın mı 17. Gün diyorsun varsa çıkar
Adet oluyorsun demek canım hayırlısı olsun sadece ovitrelle mi kullandın aşılama falan değildi demiKanama arttı şu an
Sadece femara sonrasında ovitrelle kullandım. Aşılama değildi. Şu anda da 3. Kez kullandım ovitrelle de vurundum. 1 adet yumurta çok güzel gelişmiş dedi doktor. Ama yine hiç ümidim yok. Kestim tamamen. Hayırlısı olsunAdet oluyorsun demek canım hayırlısı olsun sadece ovitrelle mi kullandın aşılama falan değildi demi
Arkadaşım sağlıkla kucağına almanı dilerimMerhaba.öncelikle İnşallah tutmuştur. Ben aşılama yaptırdım. Klomen, Ovitrelle, gonapeptil ile gebelik sağladım ben de. 6 temmuzda aşılama yapıldı. 16 temmuzda erken gebelik testinde çift çizgi ile ve aynı zamanda kanda çok sınır olarak 5,19 ile öğrendim. 20 temmuzda yani bayramın 1. Günü Çamaşırımda leke görüp genital bölgemi sildiğimde pespembe bir akıntı ile karşılaştım. Sanki sulu bOya gibiydi. Hemen acile gittim kimyasal Sandım. 2 gün boyunca o pembe leke geldi benden. Yerleşme kanamasıymış meğersem. Hemen progestana başladı doktor. bir daha leke filan gelmedi çok şükür.
Yani kısaca iğneden 16, aşılamadan 14 gün sonra yerleşme kanaması yaşadım.
Benim de toz pembe geldi. Ama bizim testler kar beyaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?