Tamamdır adet olmayıp yapmak nasip olursa yazarım burayaİnşallah canım sende test yapıca at bana da
Canım ben de iğnenin 13 14 ve 15. Günü yerleşme kanaması yaşadım kahverengi lekeler oldu 3 gün çok fazla değildiMerhaba kızlar 3 aydır klomen ovitrelle kullanıyorum.
19 temmuz saat 12.00 da ovitrelle vuruldum
18 20 22 temmuz günleri ini değerlendirdik. Ve 21 temmuzdan itibaren sabah akşam duphaston kullanmaya başladım. Duphaston dün bitti.
Bu gün iğnenin 12. Günü ama bir sonraki gün çatladığını varsayarsam çatlamanın 11. Günündeyim. Az önce peçeteye beyaz saydam karışık renkli sümüksü bir akıntının içinde iğne ucu kadar kahverengi nokta ve çok az dağınık bir şekilde kırmızılık fark ettim.
Bat 3 4 ağustos sizce yerleşme kanaması mıdır? Yaşayanlar kaçıncı günde gördüler yerleşme kanamasını?
Bana sanki yerleşme kanaması için çok geç gibi geliyor daha önce hiç yaşamadım gerçi bilmiyorum ama?
Göğüs hassasiyetinden başka ellle tutulur bi belirtim de yok ara ara kasık ve göbeğimi altında batmalar hissettim. Ama ihtimal vermiyorum her ay olan şeyler olduğu için.
Benimle aynı durumu yaşayan varsa beni bilgilendirirseniz çok minnettar olurum?
(Bu arada akıntıyı tarif etmem yanlış mı oldu bilmiyorum rahatsız ettiysem özür dilerim)
Akıntıyla birlikte mi gördün yoksa bariz peçeteye mi geldi canım benimki çok çok küçük dikkatli bakmadık anlaşılmıyorCanım ben de iğnenin 13 14 ve 15. Günü yerleşme kanaması yaşadım kahverengi lekeler oldu 3 gün çok fazla değildi
Anladım canım çok sağolasınYok canım akıntı değildi normal açık kahve leke hatta regl sandım çünkü ondan sonra kırmızıya döner benim ama dönmedi
Benimde ignenin 9 günu adetime 3 gun var banada bi bakarmisiniz kizlar
İğne etkisi olabilir canım takip et gün gün. Silikleşirse İğne etkisi koyulaşırsa gebelik diyebiliriz. İnşallah gebeliktir canımIlk 5 dakika icinde hemen cikti ignenin 9 gunu
Inşallah cnm her gunmu test yapcam yiksa adetim 3 gun sonra o gunmu yapayimİğne etkisi olabilir canım takip et gün gün. Silikleşirse İğne etkisi koyulaşırsa gebelik diyebiliriz. İnşallah gebeliktir canım
Sen bilirsin canım bat da yapsan daha net çıkar 12. Gün oluyor sanırım o zaman ilacın etkisi de geçer büyük ihtimalle. Ama merakını yenemezsin her gün de yapabilirsin. İğnede ki beta hcg vücutta önce düşüp sonradan gebelik olrsa yükseliyorInşallah cnm her gunmu test yapcam yiksa adetim 3 gun sonra o gunmu yapayim
Sagol canim hayirlisiSen bilirsin canım bat da yapsan daha net çıkar 12. Gün oluyor sanırım o zaman ilacın etkisi de geçer büyük ihtimalle. Ama merakını yenemezsin her gün de yapabilirsin. İğnede ki beta hcg vücutta önce düşüp sonradan gebelik olrsa yükseliyor
Canım benim lekelenme başladı regl ağzımda var yarın sabah başlar reglimAmi
Ben de ilk fotoda sanki hayali görüyorum inşallah gün geçtikçe koyulaşır tebrik ederim. Ben bu sabah ilk idrarımla testi yapmayı unuttum yavardır bir hayır dedim bugünü daha beklemeue karar verdim
Regl oldunmu merak ettim?Canım benim lekelenme başladı regl ağzımda var yarın sabah başlar reglim
Canım ben 2 gün gecikmeyle regl oldum malesef ya. İnşallah senin ki yerleşmedir canım. Az kalmış ama ya sabret düşündükçe zaman geçmiyor düşünme başka şeylere odaklanRegl oldunmu merak ettim?benimde ayni senin anlattigin gibi bi akintim oldu baya ama icindede nokta kadar pembemsi bir akinti daha vardi ignenin 6. Gununde. Bende merak ettim yerlesme olabilirmi acaba diye ama cokta erken gibime geldi bilemedim zaman gecmiyor. Bugun 9. Gunum igneden sonra ..
Bu ay tekrar biseye basladinmi peki?Canım ben 2 gün gecikmeyle regl oldum malesef ya. İnşallah senin ki yerleşmedir canım. Az kalmış ama ya sabret düşündükçe zaman geçmiyor düşünme başka şeylere odaklan
Hayır canım bu ay tam yumurtlama zamanı memlekete gidecez düzenli değerlendiremeyiz diye klomene ara verdik bir ay. 3 aydır kullanıyordum zaten bu ay hem ruhen hem psikolojik olarak dinlenmeye alıyorum kendimi. Akışına bıraktık anlayacağın. Bir sonraki bat 3 eylül memlekette bir doktora gidicem klomen yerine başka bir ilaç (femara yada letu) önerebilir mi onu da sorup en etkili olanla yoluma devam edicemBu ay tekrar biseye basladinmi peki?Aynenn odaklancam odaklamasina ama hava okadar sicakki evdende cikasim gelmiyor bu seferde zaman gecmiyor cuma gunu progesteron testi yapildi bakalim yumurtladimmii sali gunu cikicak sonuclar
Iyi yapmissin ya ara vermek insana iyi gelir hem, bende iki aydir femara kullaniyorum bu ayda olmassa bende diger ay memlekete gitcem bir ay ara vermis olucam hem dinlenmis olurum diye dusunuyorumHayır canım bu ay tam yumurtlama zamanı memlekete gidecez düzenli değerlendiremeyiz diye klomene ara verdik bir ay. 3 aydır kullanıyordum zaten bu ay hem ruhen hem psikolojik olarak dinlenmeye alıyorum kendimi. Akışına bıraktık anlayacağın. Bir sonraki bat 3 eylül memlekette bir doktora gidicem klomen yerine başka bir ilaç (femara yada letu) önerebilir mi onu da sorup en etkili olanla yoluma devam edicemvallahi üç aydır ilaç içmekten davul gibi oldum hormonlar ruh halimi de etkiliyor bu ay folik asit de almıycam. Kafam raat
Evet canım pkoluyum eşimde hiç bir sıkıntı yok değerleri güzel bende de pko var sadece pko engel değil pkolu birsürü insan hamile kalmış ama daha bize nasip olmadı belki birgün diye umut ediyoruzIyi yapmissin ya ara vermek insana iyi gelir hem, bende iki aydir femara kullaniyorum bu ayda olmassa bende diger ay memlekete gitcem bir ay ara vermis olucam hem dinlenmis olurum diye dusunuyorumsenin neyin var peki? Pko mu seninde?
Evett bendede var pko, gorunurde bisey yok ama amh’da cikti biraz varmis. Bizim ailede cok var o yuzden sasirmamistim bileEvet canım pkoluyum eşimde hiç bir sıkıntı yok değerleri güzel bende de pko var sadece pko engel değil pkolu birsürü insan hamile kalmış ama daha bize nasip olmadı belki birgün diye umut ediyoruz
Amin inşallah canım. Ben amh baktırmadım henüz doktorum istemedi hiç. Yumurtalıklarımdaki kistik yapılardan anlıyorlar hemen. Malesef bu saç rengi göz rengi gibi genetik bir şey bunu değiştiremeyiz diyor doktorum ama daha iyi bir hale sokabilirmişiz. Zayıflamak düzenli yürüyüş demeli ve sağlıklı beslenme ile etkisi azalabilirmiş. Kilo vermeye çalışıyorum iste verdim bir 5 kilo yaklaşık bir aydır tartılmadım 2 kilo daha vermiş olabileceğimi düşünüyorum inşallah vermişimdirEvett bendede var pko, gorunurde bisey yok ama amh’da cikti biraz varmis. Bizim ailede cok var o yuzden sasirmamistim bileablamda pkolu ama 3 cocugu var hepside kendiliginden oldu tedavisiz Allahin bir vakti zamani vardir illaki, hayirlisi olur insaAllah hakkimizda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?